Létezik ugyanis egy sztereotípia, miszerint a nagyon szép lányok buták, az okos lányok pedig nem feltétlenül tudnak magukra úgy adni, hogy olyan szépnek tűnjenek, mint a szépek. Főleg felkapottabb pop-sztárokra gondolok itt, akik tényleg nagyon jól mutatnak, viszont mindenki tudja róluk, hogy nem megfelelően edukáltak, tájékozatlanok,...stb.
Szerintetek létezik azonban a kettő dolog egyszerre egy nőben?
Lehet, de aránylag ritka. Szociológia és pszichológia. Egy szép nő kiskorától fogva rengeteg pozitív visszajelzést kap és körülrajongják, ezáltal jobban foglalkozik a szociális életével, mint a tanulással. Idővel azt is megszokja, hogy a külsejével sokszor hamarabb ér el dolgokat, mint a befektetett munkával.
2016. jún. 8. 23:13
12/19 anonim válasza:
Èn ismerek ilyen lányt ha azt várod kedves kèrdezô hogy itt kiírja vki hogy" igen èn" az már kiesett....😂
2016. jún. 9. 08:04
13/19 anonim válasza:
Itt bombázóról van szó, nem csak egyszerűen szép, igényes nőről.
Formás feszes test, nagy kerek mellek, gyönyörű arc, csillogó tekintet, hosszú kecses lábak, igéző mosoly, fehér ápolt fogak, magassarkú és ízléses ruhák.. Na ilyen leírásnak megfelelő nőt okosat még soha sem ismertem.
2016. jún. 9. 17:41
14/19 anonim válasza:
#13: igen csak leszűkítetted a bombázó fogalmát.
2016. jún. 9. 17:58
15/19 anonim válasza:
Sharon Stone, Natalie Portman, Emma Watson, vagy ha férfi is számít, Jon Bon Jovi vagy Nate Ruess kifejezetten intelligensek, és adnak a külsőre.
2016. aug. 25. 01:46
16/19 anonim válasza:
Ja, amúgy közben rájöttem, ismerek is ilyen nőt, elit gimibe járt, jelenleg olasz egyetemen tanul.
2016. aug. 25. 01:47
17/19 anonim válasza:
Ja, és ismerek egy nagyon jó tudósnőt is.
2016. aug. 25. 01:48
18/19 anonim válasza:
"Sharon Stone, Natalie Portman, Emma Watson,"
- Sharon Stone évtizedekig hazudott a Mensa-tagságáról. Emma Watson nem értem, hogy jön ide.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!