Mit gondoltok anyámról? 15L
15 éves lány vagyok.
-anyum már 12 évesen egyedül hagyott éjszakára 14 éves voltam mikor már 3 műszakban dolgozott ezért gyakran voltam este egyedül
-nem vár el 5-ös bizit elég a 3-mas ő se volt jobb tanuló (4-es tanuló vagyok)
-már 12-13 éves korom óta festhettem a körmömet akár suliba is (nem szóltak érte)
-jeles alkalmakkor lehet műszempillám idén engedte meg
-saját szobám rendberakása, boltjárás, teregetés illetve néha az ő ágya ágyazása az én feladatom
-fiúk, bulik ráér 16 évesen
-tetkó, piercing 18 éves koromtól lehet
-hajnal 1-ig fent lehetek de max. éjfélig szóltam
-cigi, alkohol tiltott (tavaly ittam alkoholt de nem rúgtam be semmit nem csináltam de anya még mindig nem tud róla)
-nem beszélt a menstruációról elég tabu nálunk sajnos
-sajnos telefonfüggő
-pénz meg a külső érdekli inkább
Tudom ìgy nem lehet véleményt alkotni de úgy érzem nem igazán anyaságra érett. 22 évesen szült és szerintem nem bulizta ki magát
Nem biztos, hogy a koranak koze van ehhez, van, aki sosem no fel :D ami nem feltetlenul rossz. Az en apam 39 volt, amikor megszulettem, de kb 5000x engedekenyebb, mint a te anyud, sot 16 evesen egyutt buliztunk, egyutt rugtunk be, stb, ugyhogy nem mondhato, hogy koran vallalt gyereket.
Ameddig nincs a rovasodra a dolog, addig szerintem nincs azzal baj, ha egy szulo lazabb.
Csak meglepődök hogy osztálytársaimnál katonás szigor van (bár nekik rosszabb a magatartásuk)
Anya a telefonon Facebookozik meg Vìber stb..
Mondjuk nem feltétlen a legjobb dolog h őt nagyon érdekli a külseje és akkor ezekkel a dolgokkal kapcsolatban engedékeny, de ha látod h az osztálytársaidnak mit engednek meg és mit nem és ehhez húzol akkor nincs gond.
Érdekes mert általában az az embereknek a baja h nem engednek meg nekik "semmit", neked meg úgy érzem h az h túl sokat. :D Soha nem jó senkinek semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!