Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok anyámról? 15L

Mit gondoltok anyámról? 15L

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok.

-anyum már 12 évesen egyedül hagyott éjszakára 14 éves voltam mikor már 3 műszakban dolgozott ezért gyakran voltam este egyedül

-nem vár el 5-ös bizit elég a 3-mas ő se volt jobb tanuló (4-es tanuló vagyok)

-már 12-13 éves korom óta festhettem a körmömet akár suliba is (nem szóltak érte)

-jeles alkalmakkor lehet műszempillám idén engedte meg

-saját szobám rendberakása, boltjárás, teregetés illetve néha az ő ágya ágyazása az én feladatom

-fiúk, bulik ráér 16 évesen

-tetkó, piercing 18 éves koromtól lehet

-hajnal 1-ig fent lehetek de max. éjfélig szóltam

-cigi, alkohol tiltott (tavaly ittam alkoholt de nem rúgtam be semmit nem csináltam de anya még mindig nem tud róla)

-nem beszélt a menstruációról elég tabu nálunk sajnos

-sajnos telefonfüggő

-pénz meg a külső érdekli inkább

Tudom ìgy nem lehet véleményt alkotni de úgy érzem nem igazán anyaságra érett. 22 évesen szült és szerintem nem bulizta ki magát

2016. jún. 6. 20:34
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy a koranak koze van ehhez, van, aki sosem no fel :D ami nem feltetlenul rossz. Az en apam 39 volt, amikor megszulettem, de kb 5000x engedekenyebb, mint a te anyud, sot 16 evesen egyutt buliztunk, egyutt rugtunk be, stb, ugyhogy nem mondhato, hogy koran vallalt gyereket.

Ameddig nincs a rovasodra a dolog, addig szerintem nincs azzal baj, ha egy szulo lazabb.

2016. jún. 6. 20:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Mindenki előtt le a kalappal, akik egyedül nevelik a gyerekeiket. Nem vagyunk egyformák nevelésben, most komolyan azt várod, hogy lefikázzuk azt, aki egyedül csinálta idáig végig?
2016. jún. 6. 20:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Mintha a lányom írta volna rólam 13 év múlva. A telefonfüggő azért mert nincs számítógép, így ezen tanulok, és emailezek. Azért a 4est elvárnám a lányomtól minden tárgyból, de a 3asért sem szidnám meg, épp elég megalázó 3ast kapni. A menstruációnak nem kéne tabunak lennie, és a 13 éveseknek sem való a feltűnő körömlakk iskolába, de amúgy rendben van. Remélem sokat beszélgettek azért:)
2016. jún. 6. 20:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyébként az a gondod, hogy túl engedékeny?
2016. jún. 6. 20:55
 5/9 A kérdező kommentje:

Csak meglepődök hogy osztálytársaimnál katonás szigor van (bár nekik rosszabb a magatartásuk)

Anya a telefonon Facebookozik meg Vìber stb..

2016. jún. 6. 21:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát a telefonfüggőség tényleg nem jó dolog. Valóban nagyon engedékeny, de most abban mi van, hogy 14 éves korodban egyedül voltál? Igen, a leírtak alapján túl engedékeny, ez nem jó, hogy pl leszarta, hogy fested 12 évesen a hajad, meg a műszempilla is bizarr. Szóval ez nem jó dolog, hogy ilyen, de bizonyos tekintetben szerintem van jó oldala is.:)
2016. jún. 6. 21:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk nem feltétlen a legjobb dolog h őt nagyon érdekli a külseje és akkor ezekkel a dolgokkal kapcsolatban engedékeny, de ha látod h az osztálytársaidnak mit engednek meg és mit nem és ehhez húzol akkor nincs gond.

Érdekes mert általában az az embereknek a baja h nem engednek meg nekik "semmit", neked meg úgy érzem h az h túl sokat. :D Soha nem jó senkinek semmi...

2016. jún. 6. 22:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy megtanította neked, hogy mi jó és mi rossz. Látod: el tudod dönteni te is. Még ha anyukád nem is a legjobb példát mutatja, te tudod, hogy mi a dolgod.
2016. jún. 6. 23:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Borzasztó szomorú élete lehet anyukádnak és neked se jósolok nagy jövőt. Hamar megtanulod milyen az élet, és keservesen hosszú lesz nektek.
2016. jún. 6. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!