Először van nagyobb összeg a kezemben, és nem tudom mit kezdjek vele. Ti hogyan osszátok be?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, és ugye nemrég ballagtam, eléggé sok pénzem gyűlt össze.
Mindig is arra vágytam,hogy legyen már nálam annyi,hogy tudjak venni magamnak dolgokat, el is terveztem mi minden kell, de most egyszerűen megtorpantam.
Itt van a kezemben és nem tudom mit vegyek. Kellene egy bicikli is, meg objektív a fényképezőmhöz, meg új ruhák is , de egyben elkölteni sem akarom.
Sajnálom kiadni a kezeim közül, nem is tudom hogy magyarázzam.Félek,hogy ez is úgy elfog menni,hogy a végén semmmit se látok belőle,mint 8. ballagás után.
Ti hogy osztjátok be a pénzetek? Vesztek mindig ami éppen kell, vagy spóroltok ameddig csak lehet?
2016. jún. 6. 11:03
11/11 anonim válasza:
Egy biztos, arra, hogy apróságokra elköltsd ne tedd félre se most, se soha. Annyid valószínűleg lesz addigra újra - -pláne, ha diákmunkázol- hogy elmenj valahova a többiekkel. A kisebbért sose add fel a nagyobbat, fontosabbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!