Gyerek közmunkások? Hogy engedhetik ezt meg?
Találtam egy cikket ahol van egy video:
A hir tv adásábol.olyan dühítő hogy fiatal gyerekeket vonnak be a közmunkába bárcsak megszűnne a közfoglalkoztatás kezd egyre botrányosabb lenni az egész es még sok helyen ahol minimálbért adtak eddig mostmár közmunkabért adnak 😡😡
„Úgy hallottam a közmunka semmittevésről szól. Akkor meg mi a probléma? Kevés munkáért kevés pénzt adnak.”
Változó, ki milyen helyet fog ki, dolgoztam olyan helyen közmunkában, ahol több feladatom volt, mint a közalkalmazott kolléganőnek, mert ő nem értett hozzá és nem is volt hajlandó megtanulni, de ő volt protekciós, akit kitenni nem lehetett, utána volt szerencsém a másik végletthez is, aminek tényleg semmi értelme nem volt, ültünk és beszélgettünk egész nap, ritkán volt valami komolytalan kis feladat, mi csináltuk volna, de nem volt mit, munkával jobban telik az idő, mint ücsörgéssel, elmenni sem lehetett hamarabb, még az ebédidőt is külön le kellett „dolgozni”, mikor egész nap nem is volt mit csinálni, az egész egy kirakat volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!