Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Románokat ismertek? Mi a...

Románokat ismertek? Mi a véleményetek róluk?

Figyelt kérdés

2016. jún. 4. 21:38
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Én ismerek. Kedves emberek.
2016. jún. 4. 21:39
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
A románok erdekelnek, vagy a romániai magyarok?
2016. jún. 4. 21:44
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Akiket én ismerek rendesek és normálisak. Mi szoktunk járni a Román tengerpartra is évente egyszer, meg kirándulni.
2016. jún. 4. 21:48
 4/10 A kérdező kommentje:
#3 Románok.
2016. jún. 4. 21:54
 5/10 anonim válasza:
73%

Én 2t is ismerek. :)))

Imádom őket. :)))

2016. jún. 4. 22:03
 6/10 anonim ***** válasza:
89%

#3 vagyok

Románok közt is vannak rendes emberek, de olyanok is akik lopnak csalnak hazudnak.

Ami közös bennük h nagyon szeretnek költekezni, és mindent megvesznek maguknak az utolsó pénzükön is. Dolgozni nem nagyon szeretnek, de vannak itt is kivételek.

2016. jún. 4. 22:10
 7/10 anonim ***** válasza:
48%
Van egy női ismerősöm, aki a "munkatársam". Mindig mindenkit átbasz, létrázik fölfelé, legázol mindenkit, de úgy jön ki, hogy ő szent, sérthetetlen, ő nem csinált semmi rosszat. Viszont fölfelé már nem mer ilyen lenni, tehát a főnökével szemben nem mer ilyen lenni, csak a vele azonos, vagy nálánál kisebb fajsúlyos emberekkel ilyen.
2016. jún. 5. 07:29
 8/10 anonim válasza:
65%

Romániában élek, azaz Székelyföldön, ismerek sok román embert.

Eltérő, nem lehet általánosítani.Van aki megtudja magyarr vagy azt mondja kedveli Magyarországot, van aki nem mond semmit. És van a ,,rasszista" része. Hisz egy nép nem lehet egyforma.

De segítőkész, munkás emberek az igaz.

Mész valahol, nem tudsz románul, de megkérdezed, pl. merre van a cinema, és ha kézzel-lábbal is elmutogatja.

A román tengerpart sem rossz annyira, mint állítják. Ahogy egy svéd ismerősöm mondta: ,,Románia jó hely, a tengerpartja olcsó, és sok a jó csaj" :D

2016. jún. 6. 20:57
 9/10 anonim ***** válasza:
34%

Vannak bizonyos hagyományaik (korai házasság, a nő nem dolgozhat...), szerintem kicsit szűklátókörűek. Mert ahhoz, hogy egy társadalom elfogadja őket, akkor nem szektaként kéne működni, hanem a társadalom általános íratlan szabályaival együtt fejlődni.

De egyébként vegyes tapasztalataim velük kapcsolatban -mint a fehér emberekkel.

2016. júl. 8. 22:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Akiket én ismerek, szimpatikus, kedves emberek.
2016. júl. 11. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!