Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a szines...

Mi a véleményetek a szines hajról? Pl zöld, lila stb

Figyelt kérdés

1.bocsi ha van benne helyesirási hiba

2.És nem tudom jó kategórában van

3. köszi a válaszokat :)

2016. jún. 4. 20:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Kék, zöld, lila, rózsaszín, ezek nagyon csúnyák. Még nem láttam olyat, akinek jól állt volna.
2016. jún. 4. 21:40
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a zöld valami hihetetlenül gusztustalan szin :D Azon kivül amúgy bármilyen lehet, kékeszöld is, csak a sima zöld zavar annyira.
2016. jún. 4. 22:00
 13/21 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor szép,hogyha maga a haj is szép,az állaga közben és a formája,meg hogyha illik hozzá az öltözék is.
2016. jún. 4. 22:44
 14/21 anonim ***** válasza:
Azért vagyok ellene,mert a színes haj csak beállított fotókon,jól beállított szép modelleken,jó fodrász által szépen és frissen festve,jó sminkes által hozzáillő sminket felkenve áll jól. Sehogy máshogy. Most adott egy lány,aki ronda mint a lehullott vakolat,a fejére ken otthon valami drogériás festéket,ami feléből-nagyjából mindenhová jut,a végeredmény nem lesz egyenletes. Plusz reggel későn ébred,ki sem festi magát hozzá,zsírosodik-kopik-kócolódik,hát az gyönyörű.
2016. jún. 4. 22:55
 15/21 anonim ***** válasza:

Ha egy lány ronda, ott már nem mindegy, milyen a haja?

Nem értek egyet, hogy feltűnősködés, nekem volt lila hajam és itthon ültem vele. Konkrétan sehova nem mentem.

(A tetkó sem az, akinek olyan helyen van, amit nem látsz, arról nem is tudod, hogy van neki.)

2016. jún. 5. 00:33
 16/21 anonim ***** válasza:
szerintem sem feltűnősködés,van hogy így érzi magát valaki teljesnek vagy így fejezi ki magát,de ezt lehet csak a kreatív,művésziesebb emberek értik
2016. jún. 5. 02:59
 17/21 anonim ***** válasza:

2 kategória van:

A, akinek egyáltalán nem áll jól, és csak dacból hordja így<

B, aki egyetért ezzel a stílussal, életformával, nem dacból viseli. Ők szimpik tudnak lenni.

2016. jún. 5. 07:32
 18/21 anonim ***** válasza:
Aki csúnya,annak sem mindegy. Mert normál hajszínnel legalább van esélye rá,hogy komolyan vegyék. Színes hajjal meg 0.
2016. jún. 5. 08:36
 19/21 anonim ***** válasza:
Én komolyan veszek bárkit, külsőtől függetlenül.
2016. jún. 5. 11:27
 20/21 anonim válasza:
Én valamiért mindig is csodáltam a színes hajú embereket. Személyiségemből fakadóan nekem sosem lenne bátorságom színesre festeni, de nekik van és ez szerintem tök jó.
2016. jún. 5. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!