Hogy lehet eldönteni, hogy valaki buta (nincs tehetsége valamihez), vagy csak lusta?
Sok mindent már megtapasztaltam iskola terén.
Voltam osztályelső, volt, hogy meghúztak, volt olyan suli, és ott olyan tanár aki még jó, hogy agyhalottnak nem nevezett, és volt olyan szitu is, amikor már-már zseni jelzővel illettek.
Soha nem tanultam meg tanulni, a mai napig nem tudom ezt hogy kell.
Van, hogy elolvasok valamit, van hogy aláhúzom a számomra fontosat, vagy kijegyzetelek egy vázlatot, nem tudom, hogy melyik a jó megoldás.
Igazából azt sem tudom, hogy mennyi időt kell/kéne egy adott anyagrészre szánni.
Lehet, hogy más pl. 2 órán át tanulja, én meg 20 perc után azt hiszem, hogy én vagyok hozzá buta és feladom.
De az is lehet, hogy más azt már 10 perc után tudja és tényleg buta vagyok hozzá.
Mivel tudnám magam ellenőrizni, vagy nem is tudom mi a legmegfelelőbb kifejezés erre, hogy valamire alkalmatlan vagyok, vagy könnyen feladom, lusta vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!