Agresszív, buta családtag! Hogyan változtassam meg? Többi lent!
Figyelt kérdés
A mamán nyugtatokat szed, a születése óta nagyon buta,mindenkit átkoz,mozgássérült lett (mankóval tud menni), azóta kihasznál mindenkit... (Olyanokért hivogat,hogy adjak neki vízet,ami közelebb van hozzá,mint most hozzám a képernyő...) utána meg hallom,hogy átkoz,hogy (a rosseb enné meg) meg hogy nem csinálok semmit... Ha szól és nem megyek oda egyből,akkor átkoz hogy rohadjak meg, meg vakulnák meg,sülne ki a szemem... ilyenek!Én adom neki a kaját,soha nem eszi meg,utána meg hisztizik hogy éhes.. Apám minden este elmegy inni,tesóm iskolába jár hétvégén meg a barátjánál van, én segítek neki egyedül,mégis én vagyok a rossz... NEM BIROM MÁR IDEGILEG, NINCS ÉLETEM, ISKOLÁBA SE JÁROK,MEG EMBEREK KÖZÉ SE, ELVETTE A KEDVEM... Nem birom tovább vele.... Már egyszer elindultam,hogy begyógyszerezem magam, de nem vagyok hozzá MÉG elég bátor... 18F2016. ápr. 9. 15:06
1/5 A kérdező kommentje:
Még:Esténkét bevadul,még durvább lesz.... Főleg,mikor csak ketten vagyunk itthon! Minden szava csúnya, átkozodás, már sírtam férfi létemre annyira nem birom már elviselni, attól félek én is ilyen leszek!
2016. ápr. 9. 15:09
2/5 anonim válasza:
Mond h tanuljon tiszteletet vagy nem segítesz.
Ez után tartsd életben a többit szard le.
Majd megtanulja b+.
Miért te akarod begyógyszerezni magad?
Idióta farok. 18 évesen ennyi agyad van?? Komolyan?
3/5 A kérdező kommentje:
Mondtam már neki..... És igen,én akarom begyógyszerezni magam,mert NEM bírom már vele....
2016. ápr. 9. 15:53
4/5 anonim válasza:
A legegyszerűbb megoldás, ha megmondod neki, hogy nem érdekelnek a problémái. Oldja meg maga őket
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor úgy bántalmaznának a családtagok,hogy belehalnák,ismerem őket, félek tőlük! Ha megmondom a véleményem akkor olyanokat mondanak,hogy "fogd be a mocskos pofádat" ....
2016. ápr. 9. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!