Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hány éves korotokban éreztétek...

Hány éves korotokban éreztétek először azt, hogy az életetek senki mástól nem függ, csakis tőletek?

Figyelt kérdés
2016. jún. 1. 22:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Sose éreztem ilyet. Egyedül azt éreztem, hogy senki másra nem számíthatok csak magamra, másoktól semmi jót nem várhatok. De rosszat igen.
2016. jún. 1. 22:28
 2/12 piriiiii ***** válasza:
Nem tudom, tizenéveskorom elején.
2016. jún. 1. 22:37
 3/12 anonim ***** válasza:
18.
2016. jún. 1. 22:39
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem igazán éreztem ilyet még. Bár ha a jövő évemre gondolok kicsit ez van bennem. De mivel még nem tudom mi lesz pontosan és nem tőlem függ így nem tudom átadni magam az érzésnek. De amúgy mindig függeni fog mástól is az életem..legalábbis addig örülök amíg így van, mert ha nem így van akkor az azt jelenti hogy teljesen egyedül vagyok. 19l
2016. jún. 2. 00:08
 5/12 anonim ***** válasza:

Kb ahogy első irta.

Meg amugy pont hogy másoktol függ az élet.pl felvesz e a munkáltató, vagy akar e társnak akit én, stb stb

2016. jún. 2. 00:31
 6/12 anonim ***** válasza:

Sosem éreztem ezt én sem.Mindig másoktól függ az életem,sokszor hagyom is nekik,mintha nem lenne saját akaratom.(de általában csak rosszul alakulnak a dolgok emiatt,már tanulhatnék belőle)

20/L

2016. jún. 2. 00:36
 7/12 anonim ***** válasza:

Soha. Az életem sok mindentől függ. Pl. Attól, hogy milyennek születtem (pl. sose lehetnék topmodell, sőt semmiféle, mert nemcsak a szépségem (amit ugye meg lehetne oldani ezernyi plasztikával), a magasságom sincs meg hozzá). Egyszer olvastam valami olyasmit, hogy üzenem azoknak, akik azt mondják, hogy mindent lehet, csak akarni kell, hogy mondják ki nyitott szájjal a "P" betűt. Ugyanez vonatkozik arra, aki azt gondolja, hogy az élete egy mindenkin kívülálló dolog és csakis rajta múlik.

Abban viszont hiszek, hogy a gondolatainkkal és a tetteinkkel jobbá tehetjük. Hogy nem kell feltétlenül függenünk másoktól és nem kell mások kénye-kedve szerint élni. Sőt az eddigi korlátainkat is átüthetjük és hogy a mi felelősségünk, hogy viszonyulunk a történésekhez. Kb. ezek függnek tőlünk. És az, hogy az adott lehetőségeinket a lehető legjobban használjuk.

2016. jún. 2. 09:30
 8/12 anonim ***** válasza:

24

De a legtöbb ember nem ismeri ezt föl soha.

2016. jún. 3. 23:28
 9/12 anonim ***** válasza:
Mivel még tanulok és nincs állandó keresetem, ezért még soha. Ha végzek a tanulmányaimmal, akkor ezt fogom érezni.
2016. jún. 4. 03:33
 10/12 anonim ***** válasza:
születésem előtt 48órával..igaz 8 élettel ezelőtt amikor a sztyeppén lovagoltam szkíta testvéreimmel, rájöttem, hogy egységben az erő és egymástól függünk
2016. jún. 7. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!