Hány éves korotokban éreztétek először azt, hogy az életetek senki mástól nem függ, csakis tőletek?
Kb ahogy első irta.
Meg amugy pont hogy másoktol függ az élet.pl felvesz e a munkáltató, vagy akar e társnak akit én, stb stb
Sosem éreztem ezt én sem.Mindig másoktól függ az életem,sokszor hagyom is nekik,mintha nem lenne saját akaratom.(de általában csak rosszul alakulnak a dolgok emiatt,már tanulhatnék belőle)
20/L
Soha. Az életem sok mindentől függ. Pl. Attól, hogy milyennek születtem (pl. sose lehetnék topmodell, sőt semmiféle, mert nemcsak a szépségem (amit ugye meg lehetne oldani ezernyi plasztikával), a magasságom sincs meg hozzá). Egyszer olvastam valami olyasmit, hogy üzenem azoknak, akik azt mondják, hogy mindent lehet, csak akarni kell, hogy mondják ki nyitott szájjal a "P" betűt. Ugyanez vonatkozik arra, aki azt gondolja, hogy az élete egy mindenkin kívülálló dolog és csakis rajta múlik.
Abban viszont hiszek, hogy a gondolatainkkal és a tetteinkkel jobbá tehetjük. Hogy nem kell feltétlenül függenünk másoktól és nem kell mások kénye-kedve szerint élni. Sőt az eddigi korlátainkat is átüthetjük és hogy a mi felelősségünk, hogy viszonyulunk a történésekhez. Kb. ezek függnek tőlünk. És az, hogy az adott lehetőségeinket a lehető legjobban használjuk.
24
De a legtöbb ember nem ismeri ezt föl soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!