Hogyan találjam meg magamba a harmóniát?
Ez most így nekem is fura, mert tök jó volt minden, egészen a ballagásig. (tavaly jún. 15)
Aztán azóta minden összeomlott.
Valahogy úgy kedvem sincs semmihez, a céljaimat se érem el, ráadásul még (ok nélkül) le is néznek...
Az előző sulimba össz. 2 barátom volt, a többiek utáltak... Most 1 van, mivel ő is odajött, ahova én. A többiek pedig csak hallgatnak. (Legalábbis nem szólnak be mint az előzők)
Olyan, mintha minden kicsúszna a kezemből. Mintha az utolsó kártyánál omlana össze a kártyavár...
Jaj ez nagyon egyszerű, csak borzalmasan rossz helyen keresed. Ja es keresed, nem alkotod.
Szimplán ide nem tudok válaszolni, mert szemelyfuggo, de ha ram ieldsz segitek.
Egy barát is elég csak becsüld meg!
Ha azt érzed mégsem elég,akkor valosziüleg ö "csak hawerod"...
"Aki az én barátom, úgy lát, ahogy én"
Akiről azthittem hogy a barátom, cserbenhagyott... A maradék 1 viszont bebízonyította hogy rá számíthatok!
De itt nem is ezzel van a baj. Valahogy úgy elment az életkedvem, és mindig negatív vagyok, pedig nem voltam ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!