Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Ákos túllihe...

Mi a véleményetek Ákos túllihegett botrányáról, miszerint nem az a nő dolga hogy többet keressen mint a férfi?

Figyelt kérdés
És mi lett volna ha az ellenkezőjét mondja, hogy a nő dolga márpedig az hogy többet keressen mint egy férfi?
2016. máj. 30. 00:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nem ugyanaz a kettő.

Más példával mondjuk ott vannak a rasszisták, akik utálnak bizonyos embereket. És ott vannak az emberek, akik utálják a rasszistákat.

A kettő nem ugyanaz. Mert az első csoport ártatlan embereket utál mondvacsinált indokokkal, a második pedig gyűlöletkeltésért utálja az elsőt.

- Minden férfinak öltönyt kellene hordania mindennap.

- Mindenki hordjon azt, amiben jól érzi magát.

A kettő nem ugyanaz. Ha így sem érted, agyvérzésig magyarázhatjuk, nem fogod.

2016. máj. 30. 18:16
 22/25 anonim ***** válasza:
És mi van ha én nem akarom jól érezni magamat. Ki vagy te hogy rámkényszeritsd ezt?
2016. máj. 30. 19:53
 23/25 Költőnő? ***** válasza:
100%

Nekem csak annyiban nem tetszett, hogy kicsit úgy állítja be (végignéztem, még mielőtt megkapnám; nem most, még akkor) a nőket, mintha egy nő léte csak anyaként nyerne értelmet. Szép szép ebben a mai világban a keresztény erkölcs meg család meg blabla, csak az ilyen propaganda megoldásokkal funkciójátvesztett keltetőgépnek érzem magam.

És nem kellene azért kevesebbnek éreznem magam, mert a függőségeim és a lelki nyavajáim folytatólagosságát nem szeretném egy gyermekben reprodukálni.

Felelősségteljesen beláttam h a szüleim sem akartak nekem rosszat, 30 éves koromig mégis egy szorongó görcs voltam.

Azért vagyok kevesebb, mint mások, mert ennek még egy gyermeket nem szeretnék kitenni. Megteszik helyettem mások.

2016. máj. 30. 20:04
 24/25 anonim ***** válasza:
0%

De ti tudatlan műveletlen 0 szövegértésűek, ti azt hiszitek Ákos azt mondja, hogy a nőknek nem az a dolguk, hogy pénzt keressenek...

Pedig Ákos azt mondja, hogy a nőknek nem dolguk többet keresni a férfinél. tehát senki nem várja el tőlük. Ez nem azt jelenti, hogy nem tehetik meg. Értsétek már a magyart...

2016. máj. 30. 21:28
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
22-es, ha te úgy érzed magad, hogy nem érzed jól magad, azt is lehet. Te ilyenkor direkt játszod a hülyét?
2016. máj. 30. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!