Angliában egy kis városban, lenne esélyem egy új életet kezdeni? Többi lent
Figyelt kérdés
Ha betöltöm a 18-at, elmegyek innen végleg.(vidéki kisfalu) Nincs végzettségem de elmegyek majd vhova dolgozni hogy tudjak pénz alapot gyűjteni az új élethez. Elég lenne egy kis albérlet is, Holmes chapelre gontolam, csak azt nem tudom hogy ott tudnek e munkat talalni. Mit gondoltok?2016. máj. 26. 12:09
11/12 anonim válasza:
Saját magamból kiindulva, én sokkal.boldogabb vagyok, de ez szerintem attól is függ hogy milyen családban vagy, engem pl édetsanyám sokáig egyedül nevet és elég rosz volt hogy ő sokat túlórázik, dolgozik, én meg suliban görcsölök ,
és mivel gyakorlatom is volt ezért nem is tudtam elmenni dolgozni suli mellett, ezért nagyon örültem mikor lehetőségem lett kijönni és elkezdeni a saját önálló életem így végre ő is tud magára szánni több pénzt is energiát :-) persze vannak olyan ismerőseim akinek anyu, apu, tesó és nekik kb tényleg csak anyi a dolgu
k hogy jól tanuljanak.
12/12 anonim válasza:
Én is dolgoztam kinnt közvetítőn keresztűl és még az is megéri egy magyarnak pedig sok pénz jut a közvetítőnek a te fizudból mezőgazdasági munka).. 100% hogy sikerül.. csak ne add fel nem könnyű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!