Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki a kedvenc szereplőtök a...

Ki a kedvenc szereplőtök a videojátékok világában?

Figyelt kérdés
Számomra "magasan" Ríviai Geralt.
2016. máj. 25. 00:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
A dragon age szereplőgárdához csatlakozom én is, közülük is Morrigan és Alistair, főleg együtt a kettő:D Skyrimből is sokan vannak akiket kedvelek, Cicero is köztük van, én baromi jót szórakoztam a beszólásain, de kinek mi:D Life is strangeből szeretem Maxet, Warrent, Katet és Chloet..kedvencet nem tudok választani...de ezek közül Morrigan és Alistair együtt és a beszélgetéseik:D
2016. máj. 25. 17:52
 22/27 anonim válasza:
Ezio Auditore az ACII-ACR-ig Shay Patrick Cormac az AC Rogue-ból T-Bone és Defalt a Watch Dogs-ból no meg Haytham Kenway. :)
2016. máj. 25. 18:59
 23/27 anonim ***** válasza:

# 22

Shay-t én is nagyon bírtam, ráadásul azon kívül egyetlen egy AC sem fogott meg annyira.

2016. máj. 25. 19:21
 24/27 anonim ***** válasza:

21-es.

Ne is mondd, amit Morrigan és Alistair együtt levágnak...hát végignevettem az egészet.

Plusz ha Wynne-t, Morrigant és Alistairt is viszed magaddal, miközben Alistair az LI...fenomenális. :D

2016. máj. 25. 20:27
 25/27 anonim ***** válasza:
Styx
2016. máj. 25. 21:05
 26/27 A kérdező kommentje:
...És Vesemir bácsi a másik kedvencem.
2016. máj. 26. 22:36
 27/27 anonim ***** válasza:
Adam Jensen.
2016. máj. 27. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!