Melyik a kedvenc külföldi városod? Miért az?
Figyelt kérdés
Írjatok sokan! :-)2016. máj. 6. 13:03
1/12 anonim válasza:
Montreux, Szép város és mert ott van Freddie Mercury szobra. :)
2/12 anonim válasza:
Barcelona, mert ott otthon érzem magam. Meg a foci miatt is persze :)
16/l
3/12 anonim válasza:
Kyoto... mert gyönyörű az egész, még az emberek is. *.*
5/12 anonim válasza:
Denver (Colorado,USA) és azért mert csodálatos tájon fekszik a város, és barátságos egy hely.
6/12 anonim válasza:
Velence, valahogy megfogott az a város az első alkalommal, amikor ott jártam, és bármikor szívesen megyek oda vissza, akárhányszor ott jártam, mindig olyan érzés volt, mint hogyha haza mennék oda. Szimpatikusak az emberek, Velence az év minden napján karneválváros többé-kevésbé, ott ettem eddig a legfinomabb fagyit (és nem spóroltak az adagokkal), és bírom az ottani galambokat, akik nem félnek a tömegtől. :-)
7/12 anonim válasza:
Nekem Japán mert onnan származom!
8/12 anonim válasza:
Nekem Amszterdam a number1, de szorosan követi New York, Barcelona és Havanna.
9/12 anonim válasza:
Azok közül, ahol már jártam Gyula. Leginkább az élmények miatt, amiket ott átéltem.
10/12 anonim válasza:
Uccsó vagyok, elfelejtettem, hogy az ide írogatók többségének Gyula belföld :)
Következő kedvenc Prága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!