Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mégis hogy a francba aludjak...

Mégis hogy a francba aludjak a panel cellámban 34 fokban?

Figyelt kérdés
Egész este ontja magából a meleget, egy alsóban vagyok és így is folyik rólam a víz és idegel. És nyáron melegebb lesz. Hogyan éljem túl? Ti a rohadt panelben nincs melegetek? Egész májusban 23 fok volt az átlaghőmérséklet idáig és 14,5 nek kéne lennie. Az emberiség tényleg ennyire gyorsan teszi tönkre a bolygót? Furcsa, hogy télen semmi hó nem esett és pólóban járkálnak az emberek? Ha 23 fok helyett mondjuk 7 lenne az átlaghőmérséklet, elfagyna az összes termés és nyáron esne a hó az már feltűnne?! A meleget miért alig veszik észre az emberek? Szerintem ez már túl van a jó idő kategórián, hogy napkérmmel kenem magam ősz óta.
2016. máj. 24. 00:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hát ja am szerintem is durva, aki most nyáron megy málnát szedni vagy ijesmi az ott fog meghalni...meg jo hogy most van egy fokkal jobb munkám, igy is megsülök már most, tegnap leégett a vállam is munka közben....Milessz itt még nyáron 50 fokban
2016. máj. 24. 00:51
 2/13 anonim ***** válasza:
Ráadásul aszt vettem észre hogy minden évben egyre melegebb lessz
2016. máj. 24. 00:52
 3/13 anonim ***** válasza:

Ugye tudod, hogy a májusi fagy elvitte a termés felét?

Én nem láttam senkit pólóban télen, mindenki nagykabátban volt.

Panelban lakom, a 34 fok kicsit sarkítás. Max hőmérsékletnek talán, de estére lemegy 20 fok köré. Hagyd nyitva este az ablakokat

2016. máj. 24. 07:36
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a fenéből van építve a panelotok, de ilyen meleg nincs még nálunk. Nyáron viszont rólam is ömlik víz, akkor csak az ablak alatt tudok aludni sokszor a földön.
2016. máj. 24. 08:20
 5/13 anonim ***** válasza:
Vegyél egy légkondit!
2016. máj. 24. 08:44
 6/13 A kérdező kommentje:
Egy utca mellett lakok, zajos, így becsukva tartom az ablakot. Kelleni fog egy légkondi.
2016. máj. 24. 09:23
 7/13 anonim ***** válasza:
A miénk nem panel hanem padlás. Rohadt meleg van nyáron, télen még bazi hideg. Én ilyenkor szlopálom a jeges vizet, aztán még a forró teát mer jól megfázom :D
2016. máj. 24. 09:26
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi is panelban lakunk, 20-23 fok van itt bent.

A fagyról annyit, hogy egy csomó minden megfagyott, még a diófa is anyáméknál.

Télen senki nem járt itt pólóban...

Azt én is észrevettem, hogy enyhébbek a telek, gyerekkoromban sokszor volt hó, szinte egész télen szánkóztunk, most meg 1 nap és el is olvad.

Szerintem nálad a légkondi lesz a megoldás, ha már most ilyen meleged van.

2016. máj. 24. 10:12
 9/13 anonim ***** válasza:

Panelban nőttem fel, panelban élek, megszoktam, ha meleg van, behúzom a függönyt, kinyitom az ablakot, ha lehet, akkor meg lejjebb tekerem a fűtést.

A bolygó időjárása meg ciklikus, nem csak tőlünk függ. Meglepne, ha azt mondanám, hogy volt, amikor egyáltalán nem volt jég a sarkokon? És akkor emberiség még sehol nem volt. Kicsit olvass utána. Ja, és a Nap sem marad örökké ekkora. Remélem, addigra találunk egy másik lakható bolygót, mire bekebelezi a Földet. :-)

2016. máj. 24. 10:34
 10/13 homo ludensz ***** válasza:
Amikor a paneleket építették akkor nagyon sok embernek még kinti wc. volt és lavórban mosdott a konyhakövön. Néhány technikát alkalmaztak de sűrűn csak a csúsztatott zsaluzással beleömlesztett beton és benne a vas tette lehetővé hogy 10 emeletesre csinálják. Akkor megváltásnak tűnt mert ez összkomfortos lakás volt. Az is biztos hogy nem 50 évre tervezték bár nagyon sokat ahogy láttam hőszigeteltek és kívülről felújítottak. Tudom hogy ez egy életforma az ott lakóknak és a 10-en a tető csak eső ellen van védve ezért nagyon felforrósodik.Én 5 év albérlet után kisgyermekkel boldogan elfogadtam volna de körberöhögtek. Úgy alakult hogy családi téglaházat voltunk kénytelenek építeni persze azóta thermó ablakokra,ajtókra lettek cserélve a nyílászárók meg hőszigetelték a házat.Modern kazánra cseréltük a régit,szinte lakható a terasz. A padlás szigetelve kitelelteti a virágokat. Mindig lenne mit csinálni és mire költeni. Most olvasom hogy megy fel a panellakások ára. Igazából mindenkinek kényelmes hogy fűtőnek rá stb. Van aki sértésnek venné ha a ház előtt le kellene túrni a járdáról a havat ha mégis esne.
2016. máj. 24. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!