Hogyan dolgozzam fel a halálát?
A párom 2 hete halt meg mellettem az autóban. Én megúsztam pár karccal. Azóta alig eszek, folyton csak sírok. Nem tudom elhinni, sem elviselni a halálát. Jobb lesz ez valaha?
18/L
Nem értem, mi a probléma ezzel a hangulattal. Ha két hete történt egy ilyen tragédia, nyilván ki vagy borulva. Felesleges pszichológushoz rohangálni akkor, ha teljesen indokoltan van kikészülve az ember.
Ha fél év múlva is pontosan ugyanitt tartasz, akkor már elkezdhetsz gondolkodni azon, nem kellene-e segítséget kérned.
Addig meg igyekezz elfoglalni magad, itt a nyár - ha máshoz nincs kedved, járj el jó nagyokat sétálni legalább.
Persze, hogy jobb lesz! Most nagyon nagyon kilátástalannak tűnhet, de tudnod kell, hogy nem tart örökké ez az érzés. Benned lesz, de meg fogsz tanulni továbblépni. Enni viszont próbálj meg rendesen, tudom, hogy nehéz, de muszáj!
Idővel tényleg könnyebb lesz az egész. Ne gubózz be, ne ülj otthon, fontos, hogy mozdulj ki, legyél olyan emberek között, akik szeretnek téged. Minden rendben lesz!
Amit a 4-es ír + legyél minél több olyan ember társaságában, aki/akik ugyanúgy szerették, mint te, és akik együttéreznek veled... menjetek együtt sétálni, kirándulni! Keressétek fel azokat a helyeket, ahova ő is szívesen ment... emlékezzetek, gyújtsatok gyertyát, beszélgessetek róla... sírjátok el könnyeiteket!
Egy könyv mottója volt:
"Kit szeretnek az istenek, korán magukhoz szólítják!"
Fogadd részvétemet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!