Mit csináljak, ha gyűlölöm a szép lányokat?
Ők bármikor bárkit megkaphatnak, a férfiak körbeugrálják őket, a csillagokat is lehozzák nekik, a lányok meg úgy játszanak velük, mint macska az egérrel.
Ezzel szemben itt vagyok én, jobb napjaimon is csak az átlagos szintet ütöm meg, csak arra vágyom, hogy valaki őszintén szeressen, de nem kellek senkinek.
Tudom, hogy nem ők tehetnek róla, hogy ők szépek, én meg nem, de egyszerűen undorító az, amit a férfiakkal művelnek, ahogy hülyét tesznek belőlük.
Egyébként milyen érdekes, hogy rákérdezte az alakjára (2. válaszoló vagyok) mindenki lepontozott érte aztán miután kiderült, hogy jó alakja van egyből 10+ válasz érkezett, ki tudja mennyi privi ajánlatot kapott a kérdező. Lehet lesz még 20 válasz is.
Csak hogy a lepontozott válaszom mennyire számít...
Nem mindenki szép, nem mindenki okos, vicces, vagy érdekes. Ha úgy érzed, hogy nem vagy szép, attól még lehetsz igényes és pozitív kisugárzású. Lehetsz érdekesebb is, mint egy szép lány.
Másrészt meg, ha olvasol egy jó könyvet, elmégy utazni, akkor az élményeid éppen annyira jók lesznek, mint egy szép lányé, az ilyesmiknél nem a külső a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!