Fiúk/férfiak! Mit néztek meg legelőször egy lányon?
Figyelt kérdés
És nem kell jönni azzal a szöveggel,hogy "nem számít a külső". Elhiszem,hogy vannak ilyen emberek de akkor is minden férfi megnéz egy számára szimpatikus nőt(vagy akár egy idegent). Na és ilyenkor mi az első,amit megfigyeltek rajta?2016. máj. 20. 18:46
11/17 anonim válasza:
Nekem határozottan számít a külső, és azt hiszem már rá is jöttem, hogy mi az ami nagyon bejön: a kis termetű vékony és alacsony lányok helyes arccal, hosszú hajjal. Amúgy amit nagyon keresek az az, hogy az arcát meg tudjam nézni. Amúgy meg amit először megpillantok.
12/17 anonim válasza:
Nyáron a lábfejét, télen az arcát.
13/17 anonim válasza:
arcát, szemét, mosolyát, alakját(vékony alkat<3), meg hogy így az összkép ne legyen nagyon elrondítva(1-2 apró egyedi dolog még aranyos is lehet :) de pl ami nekem nem tetszik, az a nagy görbe orr pl)
14/17 anonim válasza:
A mellét, külső szempontok közül nekem a szép, nagy, természetes mellek a legfontosabbak.
15/17 anonim válasza:
Attól függ. Ha beszélek vele, akkor nyilván a szemébe nézek. Amúgy sem szoktam végigstírölni senkit.
16/17 tancsicska35 válasza:
Hát attól függ szemből vagy hátulról... Szemből első dolog a testalkat és az arc. Hátulról a testalkat és a fenék.
17/17 anonim válasza:
attól függ mire látok rá és hogy mennyire takarja ruha, de a szép arcra mindenki felfigyel szerintem :) vagy ha rövid naciban van a szép sportos lábak meg popsi a halálom.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!