Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk/férfiak! Mit néztek meg...

Fiúk/férfiak! Mit néztek meg legelőször egy lányon?

Figyelt kérdés
És nem kell jönni azzal a szöveggel,hogy "nem számít a külső". Elhiszem,hogy vannak ilyen emberek de akkor is minden férfi megnéz egy számára szimpatikus nőt(vagy akár egy idegent). Na és ilyenkor mi az első,amit megfigyeltek rajta?

2016. máj. 20. 18:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem határozottan számít a külső, és azt hiszem már rá is jöttem, hogy mi az ami nagyon bejön: a kis termetű vékony és alacsony lányok helyes arccal, hosszú hajjal. Amúgy amit nagyon keresek az az, hogy az arcát meg tudjam nézni. Amúgy meg amit először megpillantok.
2016. máj. 21. 00:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Nyáron a lábfejét, télen az arcát.
2016. máj. 21. 09:06
 13/17 anonim ***** válasza:
arcát, szemét, mosolyát, alakját(vékony alkat<3), meg hogy így az összkép ne legyen nagyon elrondítva(1-2 apró egyedi dolog még aranyos is lehet :) de pl ami nekem nem tetszik, az a nagy görbe orr pl)
2016. máj. 21. 22:02
 14/17 anonim ***** válasza:
A mellét, külső szempontok közül nekem a szép, nagy, természetes mellek a legfontosabbak.
2016. máj. 22. 09:18
 15/17 anonim válasza:
Attól függ. Ha beszélek vele, akkor nyilván a szemébe nézek. Amúgy sem szoktam végigstírölni senkit.
2016. máj. 22. 13:21
 16/17 tancsicska35 válasza:
Hát attól függ szemből vagy hátulról... Szemből első dolog a testalkat és az arc. Hátulról a testalkat és a fenék.
2016. máj. 22. 17:15
 17/17 anonim ***** válasza:
attól függ mire látok rá és hogy mennyire takarja ruha, de a szép arcra mindenki felfigyel szerintem :) vagy ha rövid naciban van a szép sportos lábak meg popsi a halálom.....
2016. máj. 24. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!