1/14 anonim válasza:
Én azért, mert leesett a vérnyomásom
2/14 anonim válasza:
Igen. Vérvételnél, nem bírom a tűket.
4/14 anonim válasza:
nem tudom, sosem derült ki. Általános 6-7-8. osztályában évnyitón, évzárón szinte rendszeresen ájultam. 1x a buszon is elájultam.
szerencsére az összeset megúsztam karcolásokkal.
5/14 anonim válasza:
Közel voltam hozzá , sztrókom volt múltkori kánikulában . Fogyott a levegő és zsibbadt a karom hasított az agyam , a látásom vibrált és foltokat észleltem . Rengeteg vizet ittam és kb 10 perc szenvedés után fokozatosan jobb lett . Folyamatosan inni kell a melegben , a szénsav alkohol meleg zsíros ételeket kerülni kell .
6/14 anonim válasza:
Mi az ?te vagy az aki el akar ájulni?
7/14 anonim válasza:
07n egyszer majdnem . Gerincferd¨šl¨Śsem van ¨Śs f03z02t ment¨šnk csin¨¤ltatni anyuk¨˘mmal teljesen begipszelnek mellt02l der¨Śkig . Mondt¨˘k hogy az els02n¨Śl rosszul van mindenki. 07n sem maradtam ki bel02le . Szerencs¨Śre a 2-dik 3-dik jobb volt:)
8/14 anonim válasza:
Egyszer.Miután megszületett a lányom.Sok vért veszítettem.
9/14 Noblesse Oblige válasza:
Influenzás voltam, ki akartam menni este a mosdóba. A felállás még ment, de onnantól a testem már nem engedelmeskedett az akaratomnak és eldőltem mint egy krumpliszsák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!