Lányok mi a véleményetek olyan férfiról, aki nem dolgozik, mert már 6db kiadó lakása is van?
Konditerembe jár, futni, úszni, szaunázni, kirándulni, tengerpartra évente többször, kocsikázni.
Összejönnétek ilyennel, imponálna a sok szabadidő, vagy pont ellenkezőleg? Ilyen életvitel nálatok céltalanságnak számít?
"Én imádnám. És nem a sok pénz miatt, mielőtt aranyásónak hinnétek, hanem a sok szabadidő miatt."
Neked attól még dolgoznod kell, nem ajánlotta fel, hogy eltartja a jövendőbelijét.. szóval hiába van sok szabadideje, ha te heti 5x8-10 órában melózol.
11-es. Én egy ideális állapotot írtam le. A velem való kapcsolata így működHETne egy ilyen pasinak nyilván csak akkor, HA neki is megfelelne. De mivel én is csak olyannal tudnék lenni, akinek az az ideális, hogy minél többet legyünk együtt, így az elméletemben ez evidens. Vagyis ha lazán el tudna tartani, akkor örömmel meg is tenné, mint ahogyan ez fordítva is igaz lenne. Amúgy meg dolgoznék is attól még kisebb vagy rugalmas óraszámban, de csakis olyat amit szívesen csinálok.
Üdv
Nemtudomhanyadikvalaszoloakisokatomlengett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!