Őszintén! Verekedtél már életedben? És ha igen kivel? Mi volt az oka? Vettél már részt tömegverekedésben?
És utána sikerült kibékülni az illetővel/illetőkkel?
Ha lehet kort és nemet is írjatok, bár az nem kötelező.
Nem kérek kötekedést, csak normális válaszok érdekelnek!
Ez csak egy egyszerű anonim közvélemény kutatás.
Előre is köszönöm!
Üdv!
Verekedtem.
Gimiben egyszer kétszer, osztálytárssal, kicsit elszállt velük a ló, nem békültünk ki kimondva, nem is volt rá szükség, semmi probléma nem volt a velük való haverságban utána.
Egyszer legjobb haverommal egymásnak mentünk, de azóta sem értjük, hogy miért (józanok voltunk), aztán csak röhögtünk rajta.
Aztán buszon előfordult már a klasszikus részeg-hajléktalan-k**vaanyázik-szólok-neki-finoman-meglök-lerakom-buszról. Ezzel úgy vagyok, hogy ha bárkit bántanak, aki nem tudja megvédeni magát, én viszont tudnék ellene tenni, akkor szégyen lenne, ha nem lépnék közbe.
Illetve hát focimeccsen, illetve ahhoz kapcsolódóan többször is, spontán és előre lebeszélt módokon is.
Bármiféle eszközt utálok ilyenkor, nem akarok senkit megölni, komolyan megsebesíteni, viszont sem szeretném, ez csak "sport". Ettől függetlenül kaptam már kést a lábamba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!