Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Verekedtél, ütöttél meg már valakit egy lány miatt?
egyszer hetedikben vagy nyolcadikban kigáncsoltam ledobtam a földre és elkezdtem püfölni az osztály társamat aki lány volt.
..F
A barátom megcsalt a legjobb barátnőmmel.Kapott mind a kettő rendesen.Már szinte sajnálom,hogy nincs róla videóm.
20/L
Az igaz szerelmemet zaklatta egy beteg srác,olyanokat írt neki,hogy csak csuda :)
Hogy épp veri rá és hogy elfogja kapni a barátnőm és megfogja erőszakolni...
Először írtam neki,hogy állítson magán....nem hatotta meg
Aztán felhívtam telefonon..... ott sem hatotta meg
Aztán suli után megvártam barátnőmmel és mondtam neki,hogy akkor most lehet elmondani ,hogy mi a gond...
Meg se mert nyikkanni,levágtam neki izomból egy tenyerest az állára,beszédült a fűbe...nézet megrémülve
Aztán mondtuk neki barátnőmmel ha még egyszer zaklatni meri bármilyen formában is akkor nem ússza meg ennyivel.....
Ez az egy sztorim volt
Amúgy nagyon nem vagyok egy agresszív gyerek igaz magas,úgy ahogy erős vagyok de sosem verekedtem még életemben ezen kívül és nem is akarok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!