Nők! Zayn Malik a legjobb pasi? Kép róla
2016. máj. 14. 21:20
12/15 anonim válasza:
Mindenkinek más az ízlése és az ideálja. :) Nekem pl. pont Ő számít tökéletesnek! ♥ Imádom! ♥ Mondjuk a régebbi, hajasabb Zayn-t jobban szeretem. ♥
Annyira szívdöglesztő, nekem legalábbis! ♥ Csodaszép szemei vannak... *-*
13/15 anonim válasza:
Persze itt sokan mondják hogy nem néz ki jól, sőt úgy fogalmaznak mintha valami bányarém lenne pedig le merném fogadni hogy akár ha csak hozzájuk szólna egy ilyen sztár már azt sem tudnak hol lennének.Nagyon gyerekesen viselkednek egyesek.Én megmondom az igazat hogy jó pasi.De nincs olyan hogy legjobb de ő tuti a top 10 ben van.
14/15 anonim válasza:
Nem a legjobb pasi, de szerintem helyes és aranyos.
15/15 anonim válasza:
Deee!! Szereintem Zayn a legjobb pasi. De nekem is mint az előttem válaszolónak, jobban bejön a hajasabb változat.
Ahhwww Zayn ♥♥♥
Ahww Zayn you're my husband♥♥♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!