Szerintetek mondjam el a feleségének?
Egy éjszakára szállásra volt szükségem, és az egyik ismerősöm fölajánlotta, hogy aludhatok náluk. A felesége éjszakás volt, kórházban dolgozik, és hát nincs mit szépíteni, lefeküdtünk. De nagyon megbántam, és bűntudatom van azóta. Sajnálom a feleséget, én legszívesebben elmondanám neki, és hogy nagyon sajnálom, ő olyan kedves volt velem, én meg így hátba szúrtam. A pasi meg azt mondta, hogy eszembe ne jusson elmondani, mert akkor a házasságának vége.
Ti mit tennétek? Mi a jó megoldás szerintetek, hallgassak vagy mondjam el?
a véleményem megvan rólad, hiába sajnálod, előtte kellett volna gondolkodnod...
csak azért mondanád el, hogy a te lelkiismereteden könnyíts, azt már magasról letojva, hogy egy másik ember életét teszed így tönkre..., szép kis ember vagy
Szállj ki az életükből.A vallomást vagy titkolást bízd a pasira.
Ne aljasodj le még jobban! Ha te teszel vallomást, az olyan, mintha szándékosan akarnál romba dönteni egy házasságot.
Elmondanám, de nekem ez kamu kérdés.
Az ember nem fekszik le ismerősével, akihez nem vonzódik csak azért, mert szállást adott neki.
Ha valaki mondjuk 6 éve ismerősöm, és nincs köztünk testi vonzalom, akkor az nem alakul ki fél óra alatt csak attól, hogy nála alszom.
Szerintem hagyd annyiban hatha tenyleg osszetudjak szedni a hazassagukat.
Legkozelebb meg ne legyel erkolcstelen.
Halkan jegyezném meg, hogy ha jól értem, a pasi azért "ajánlotta föl" a szállást, hogy megdöngethessen.
Egyébként meg ne monnd el.Ha ilyen ember a férfi, később úgyis félre fog lépni ismét, ha nem veled, majd mással. Ez pedig, a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb szükségszerűen kiderül majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!