Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen érzés lehet meghalni?

Milyen érzés lehet meghalni?

Figyelt kérdés
Mint mondjuk örökké aludni álom nélkül?
2016. máj. 14. 14:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Ha találkozom egy élőhalottal, mindenképp megkérdezem neked.
2016. máj. 14. 14:40
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
Dr. Michael Newton: Lelkünk útja 1,2,3,4.csak akkor,ha értesz a pszichológiához!
2016. máj. 14. 14:41
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
Jó.
2016. máj. 14. 14:49
 4/12 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem létezik túlvilág. Szóval vagy nagyon szar, vagy jó :D Bár még ha a Mennyországba is kerülnék, szerintem nem lennék túl boldog, ha a szeretteim nélkül kéne ott lennem..

Vagy a másik, amit még el tudok képzelni, hogy olyan lenne, mint a Másvilág c. filmben. Vagyis nem is tudnánk, hogy meghaltunk. Ugyanúgy "élnénk" tovább, mint eddig, csak szellemekként :D

2016. máj. 14. 14:56
 5/12 anonim ***** válasza:
26%

vagy a mennybe kerülsz utána, vagy a pokolba.

(Ha földi életed során nem fogadtad el Jézust megváltódnak, akkor az utóbbi.)

De hogy maga a halál pillanata milyen, azt nem tudom.

2016. máj. 14. 15:07
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem olyan mint amikor fejbevágnának egy nehéz vasfazékkal. Elnehezül a fejed, feladod az életed majd kilépsz a testedből.
2016. máj. 14. 15:20
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Álmomba haltam már meg, és ilyen volt.
2016. máj. 14. 15:21
 8/12 anonim ***** válasza:
72%
És szexeltem már álmomba, mielőtt először maszturbáltam volna. És pont olyan volt.
2016. máj. 14. 15:22
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Sokan mesélnek szép dolgokat halálközeli állapotból visszatérve. Szóval reménykedni lehet..De valószínűleg fogalmad se lesz az egészről,nyomnak egy reset gombot és ha van is lélek akkor az már nem fog emlékezni az előző életre hanem kezdi elölről valahol máshol -másban.
2016. máj. 14. 18:02
 10/12 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem semmilyen.A sztorinak vége, megszűnik a létezés, nem érzel semmit. Nem vagy tovább, nem hinném, bármit is éreznél.

A halálközeli élmény az más. Lehet hallucináció, vagy akár mint az álom. A tudatod, tudatallatid játéka.

2016. máj. 14. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!