Vezetéknevet változatok, mire?
26 éves férfi vagyok, 18 éves koromig a szüleim neveltek, amint betöltöttem a 18-at kiraktak otthonról. Előtte sem nagyon érdekeltem őket, soha egy kicsi figyelmet sem kaptam tőlük. Azóta sem beszélünk, nem hianyzom nekik.
Én nem akarok ezeknek az embereknek a vezetéknevével élni. Rossz dolgokon kívül semmi nem köt hozzájuk.
Viszont ötletem sincs, hogy mire változtassam. Nem túl gyakori, jó hangzású vezetékneveket tudnátok mondani?
Susnyácolovics ,Gertradúr ,Szódaszőlősi ,Karburátorolovid ,Fitymalgósi ,Stricalkovics ,Pélódatolyási ,Sámánszabósi ,Kulacsatrányi ,Szederszájú ,Hernyólábasi ,Kantárkodó ,Fröccsöntő ,Párosujjúpatákolnai ,Újvezetéknevesi
vagy csak simán FEKETE (úgy mint Pákó)!
Én megértem, hogy meg akarod változtatni. Én is várom már, hogy a házasság után felvehessem a férjemét és leadhassam apámét.
Keresztnév nélkül nehéz ajánlani, de írok pár ötletet.
Például kézenfekvő lenne a Magyar, Tisza(i), Duna(i), Bakonyi, Mátrai, Balatoni, Kárpáti.
Vagy valami pozitív tulajdonság, dolog pl.: Angyal, Fehér, Kedves, Kegyes, Erős, Égi.
Vagy lehet foglalkozásnév ezekkel lehet vegyülni pl.: Kertész, Halász, Juhász, Vadász, Kocsis.
De ha tálalsz olyat ami hozzád kapcsolódik valahogy akkor olyat válassz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!