Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ennyire ronda lennék?

Ennyire ronda lennék?

Figyelt kérdés
Egy 19 éves srác vagyok, akinek nem volt még eddig semmilyen párkapcsolata.. Internetes távkapcsolataim voltak, de találkozás után mindig elutasítottak, illetve letiltottak az adott oldalon mint mostanság.. Rengeteg társkeresőn fent vagyok, de a lányok szóba sem állnak velem, pedig normálisan írok rájuk.. Nincsenek nagy igényeim.. Átlagos lányoknál próbálkoztam/próbálkozok, de már lassan kezdem feladni.. Nemrég megismerkedtem egy lánnyal, akivel egy városban lakok. Minden jól ment, egész nap beszélgettünt, de találkozás után letiltott minden "OK" nélkül, pedig nem mondtam neki semmi rosszat.. De volt már olyan is, hogy facen bejelölt 1-2 lány, akik rám írtak, hogy tetszem nekik és, hogy ismerkednének, de kiderült, hogy csak szórakoztak velem.. Ugyanis a barátját rám iszította azzal, hogy zaklatom.. Aztán azt írta, hogy, hogyan is gondolhattam azt, hogy ő járna velem.. Meg elhordott mindennek, ami nagyon rosszul esett... A legrosszabb, hogy nem ez volt az első.. Kezdek depressziós lenni ez miatt.. A szépséghibám az, hogy kisfiús arcom van és a füleim elállnak.. A nagy göndör frizurámmal takarom.. Legszívesebben megműttetném, de az anyagiak miatt nem lehetséges.. Magamról még annyit, hogy 175 cm magas vagyok és vékony, de igyekszem hízni, csak nehezen megy.. Előre is elnézést kérek a hibákért telefonról írok.. 19/F (Júliusban leszek 20..)

2016. máj. 14. 10:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz :))
2016. júl. 16. 20:00
 22/27 anonim ***** válasza:
Szerintem is rendes fiú vagy annyi hibával, hogy mindig a "rossz" lányokba futsz bele. De azért küldhetsz képet:)
2016. júl. 16. 20:08
 23/27 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz
2016. júl. 25. 14:47
 24/27 anonim ***** válasza:
Én nem akarok ismerkedni senkivel, de véleményt írok szívesen rólad kép alapján.
2016. júl. 25. 15:30
 25/27 anonim ***** válasza:
Nekem is küldheted.
2016. júl. 25. 19:54
 26/27 anonim ***** válasza:
A kérdést még én írtam ki, de azóta sem lett senkim......................... 22/F
2018. júl. 4. 23:02
 27/27 anonim ***** válasza:

És azóta? :D Ezt akár én is fogalmazhattam volna, annyira ugyanezek voltak velem is.

Szerinted tényleg a külsőddel van baj?? Nézd már meg milyen pasikkal sétálnak kézenfogva az utcán XD Némelyik jobban hasonlít egy sertésre mint emberre :D Gusztustalanul néznek ki, mégis vonzóak...

Sztem add fel, soha nem lesz rendes barátnőd, ez az egész biológia. Vannak, akik vonzónak, mások visszataszítónak -konkrétabban undorítónak születnek. Nem csak a külső, ez soktényezős. Persze, nőből is van ilyen, ha nagyon erőlködsz találhatsz párt. Legyél gazdag, népszerű, és tuti lesz nőd, akivel soha nem fogtok vonzódni egymáshoz XD Úgy beszél veled mint a kutyával, hallgathatod a hisztijét, követelőzését, és nézheted ahogy dörgölőzik minden jó pasihoz még akkor is ha ott vagy mellette, olyan bájos hangnemben beszél velük, ahogy hozzád sosem volt képes szólni.

Találj vmi hobbit amiben örömet lelsz, legyen egy jólfizető munkád, és élvezd az életet nőktől függetlenül. Persze, ha ez megvan, lesz egy vonzó kisugárzásod, lesz nő is aki rádakaszkodik, de csak h lehúzzon, kihasználjon. Küldd el a halál faszára őket, ha szexuális késztetéseid vannak, vegyél egy műpinát, sztem sokkal jobb mint az igazi :P :D

2023. jan. 1. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!