Ennyire ronda lennék?
És azóta? :D Ezt akár én is fogalmazhattam volna, annyira ugyanezek voltak velem is.
Szerinted tényleg a külsőddel van baj?? Nézd már meg milyen pasikkal sétálnak kézenfogva az utcán XD Némelyik jobban hasonlít egy sertésre mint emberre :D Gusztustalanul néznek ki, mégis vonzóak...
Sztem add fel, soha nem lesz rendes barátnőd, ez az egész biológia. Vannak, akik vonzónak, mások visszataszítónak -konkrétabban undorítónak születnek. Nem csak a külső, ez soktényezős. Persze, nőből is van ilyen, ha nagyon erőlködsz találhatsz párt. Legyél gazdag, népszerű, és tuti lesz nőd, akivel soha nem fogtok vonzódni egymáshoz XD Úgy beszél veled mint a kutyával, hallgathatod a hisztijét, követelőzését, és nézheted ahogy dörgölőzik minden jó pasihoz még akkor is ha ott vagy mellette, olyan bájos hangnemben beszél velük, ahogy hozzád sosem volt képes szólni.
Találj vmi hobbit amiben örömet lelsz, legyen egy jólfizető munkád, és élvezd az életet nőktől függetlenül. Persze, ha ez megvan, lesz egy vonzó kisugárzásod, lesz nő is aki rádakaszkodik, de csak h lehúzzon, kihasználjon. Küldd el a halál faszára őket, ha szexuális késztetéseid vannak, vegyél egy műpinát, sztem sokkal jobb mint az igazi :P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!