Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ennyire ronda lennék?

Ennyire ronda lennék?

Figyelt kérdés
Egy 19 éves srác vagyok, akinek nem volt még eddig semmilyen párkapcsolata.. Internetes távkapcsolataim voltak, de találkozás után mindig elutasítottak, illetve letiltottak az adott oldalon mint mostanság.. Rengeteg társkeresőn fent vagyok, de a lányok szóba sem állnak velem, pedig normálisan írok rájuk.. Nincsenek nagy igényeim.. Átlagos lányoknál próbálkoztam/próbálkozok, de már lassan kezdem feladni.. Nemrég megismerkedtem egy lánnyal, akivel egy városban lakok. Minden jól ment, egész nap beszélgettünt, de találkozás után letiltott minden "OK" nélkül, pedig nem mondtam neki semmi rosszat.. De volt már olyan is, hogy facen bejelölt 1-2 lány, akik rám írtak, hogy tetszem nekik és, hogy ismerkednének, de kiderült, hogy csak szórakoztak velem.. Ugyanis a barátját rám iszította azzal, hogy zaklatom.. Aztán azt írta, hogy, hogyan is gondolhattam azt, hogy ő járna velem.. Meg elhordott mindennek, ami nagyon rosszul esett... A legrosszabb, hogy nem ez volt az első.. Kezdek depressziós lenni ez miatt.. A szépséghibám az, hogy kisfiús arcom van és a füleim elállnak.. A nagy göndör frizurámmal takarom.. Legszívesebben megműttetném, de az anyagiak miatt nem lehetséges.. Magamról még annyit, hogy 175 cm magas vagyok és vékony, de igyekszem hízni, csak nehezen megy.. Előre is elnézést kérek a hibákért telefonról írok.. 19/F (Júliusban leszek 20..)

2016. máj. 14. 10:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Küldj nekem is kíváncsi is lettem és ha kell segítek is ;)
2016. máj. 21. 23:33
 12/27 anonim ***** válasza:
Ismerkedj élőben Facebook helyett, ott ha valaki szóbaáll veled, akkor már biztos nem fog letiltani első tali után.:)
2016. máj. 22. 01:43
 13/27 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem a netes ismerkedésnél a lányok is eléggé túlértékelik magukat. Ken babát várnak,egy igazi macsót,csak ők nem ütik meg annak a szintjét. Nagyon jó pasit akarnak,vagányat,autóval,stb... Meg még komoly szándékú is legyen(höpöhöpö,kéne...mi?)

Ellenben te meg aranyosnak tűnsz, de hiába ha szerintük nem vagy vagány. Futószalagon keresik az átlag kisverebek a nagybetűs jó pasit,csak arra nem gondolnak,hogy a jó pasi nem neten fog ismerkedni,és főleg nem velük. Ha mégis van jó pasi regisztrálva,az csak titkos találkákra keres jó nőt. Az általad talált lánykák gyorsan leszűrik,hogy nem az vagy akit keresnek,és egy gombnyomással való letiltás a legkényelmesebb lerázás. Nincs kényelmetlen magyarázkodás,semmi. Attól függetlenül nem vagy te rossz,meg csúnya,stb... Több önbizalom kellene,és személyes ismerkedés.

2016. máj. 22. 13:06
 14/27 anonim válasza:
Nekem is kuldj kepet es visszairom mi a problema vagy mi nem az :) azok alapjan amit leirtal csak az onbizalmaddal van baj. 17L
2016. júl. 7. 18:05
 15/27 anonim ***** válasza:
Nem tudom, elég esélyes. Ha küldesz képet én garantáltan válaszolok.
2016. júl. 7. 20:58
 16/27 anonim válasza:
Szia,szivesen segítek,küldj képet :)
2016. júl. 7. 21:42
 17/27 anonim ***** válasza:
Aki ilyen előzmények után letilt elég hulladék lehet emberileg, primitív, tahó dolog így belegázolni valaki lelkébe, hogy még magyarázatot sem adnak, ez az ő szegénységi bizonyítványuk.
2016. júl. 7. 22:17
 18/27 anonim ***** válasza:
Eddig milyen válaszokat kaptál attól, akinek itt küldtél képet?
2016. júl. 7. 22:20
 19/27 A kérdező kommentje:
Olyanokat, hogy "Rendben" vagyok, de persze azok a lányok sem akartak megismerni..... Ennél jobb válasz még senkitől sem kaptam.....
2016. júl. 8. 09:42
 20/27 anonim ***** válasza:
kuldj ide is egy kepet:D
2016. júl. 16. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!