18-21 évesen az ember felnőtt vagy gyerek, és lehet rá mondani hogy férfi vagy nő? Mert én még nagyon gyereknek érzem magam hiába vagyok 21 éves.
18 évesen füveztem, árultam, ittam, enyém volt a világ és azt hittem én vagyok a tökéletesség...
26 évesen lett egy barátnőm, akinek volt egy 7 éves kislánya, és sok sok munkába tellett, mire anyagilag talpra álltunk, akkor már nem árultam füvet mivel sok haveromat lecsukták...
Onnan érzem magamat felnőttnek...
Férfinak pedig azóta, mióta megszületett a kisfiam és el is tudom tartani az egész családot...
20-21 évesen már nem vagy gyerek. Viszont szerencsés vagy, ha megengedheted magadnak, hogy gyereknek érezd magad. Persze, nyilván felelős vagy a tetteidért, de ha megengedheted magadnak, hogy a tanuláson és a munkán kivül felhőtlenül szórakozz, és éld az életed, akkor nincs ezzel semmi baj.
Sajnos sok olyan embert ismerek, akiknek ennyi idősen már magukat kellett eltartaniuk, én is ilyen voltam. Nem hiányoznak a szélsőséges kicsapongások, de akkoriban nagyon sok mindenre nemet kellett mondanom az anyagiak hiánya miatt. Mondhatni, hamar rám szakadt a felnőttek felelőssége. Örülj neki, hogy rád nem.
Ez egy rettentően jó kérdés!
24 évesen én sem érzem magam felnőttnek (sőt ,azon is elgondolkodtam ,hogy 10év múlva sem fogom magam annak érezni)!
Igazából már csak egyet nem értek: körülöttem/a korosztályomból nagyon sokan már gyereket vállalnak/vállaltak! Fel sem tudom fogni épp esszel ,hogy ennyi idősen hogyan lehet gyereket vállalni?! Bár nincs jelenleg kapcsolatom ,de ha lenne és rákérdezne a párom hogy jöhet-e a gyerek csak annyi válaszom lenne: gyereket a gyereknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!