Hogy lehet, hogy a "dick" szó vezetéknév? Ez nem gáz gy angolnak? (mert alig bírtam ki röhögés nélkül, amikor valaki így mutatkozott be nekem Lodonban. )
"Nem létezik, hogy aki tanulta az angolt, annak erről a szóról más jut eszébe. "
DE, LÉTEZIK!!!
A legtöbb, NORMÁLIS embernek nem ilyen jut eszébe!! EZ csak TÉGED minösít, hogy ilyenre tudsz csak gondolni!
Hát nekem sem feltétlenül egy nemi szerv jut eszembe róla. Ha nevekről beszélünk, akkor egyáltalán nem arra gondolok, hanem, hogy a Richard becézése.
Egyébként meg, akit zavar a neve, az megváltoztathatja, gondolom, ott még könnyebb és egyszerűbb is az eljárás, mint nálunk.
Itt azért a név viselője nem teljesen elégedett:
"Mommy! My name is Timmy Dick! And I been bullied
See my point!"
Ha nem tetszik neki, akkor majd megváltoztatja.
Nem a te dolgod.
Mondjuk az meg a válaszolókat minősíti, hogy itt betámadják a kérdezőt... Mi az, hogy nem az ő dolga? Hát basszus csak megkérdezte, mert kiváncsi rá ennyi. Nem azért van az oldal?
Egyébként meg kétlem, hogy a mai világba több embernek jut eszébe erről, hogy a Richardot becézik így, mint hogy ez a péniszt is jelenti... De álszenteskedjünk azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!