Normális ha igazán nem is tudok senkit se szeretni a családomon kívül?
Figyelt kérdés
Persze a családomat szeretem, de a rokonokat nem. Annyi álszent ember van köztük, sokszor még köszönni se köszönnének, de azért egy nagyobb partira amit ők rendeznek, azért meghívnak. De idegenekkel is ugyanígy vagyok. Hiába jópofiznak a szemembe, nem hiszem el nekik hogy kedvelnének.2016. máj. 8. 21:41
1/5 anonim válasza:
Normális. Én a családomat is utálom és soha nem voltam normálisabb
2/5 anonim válasza:
Szerintem is normális. Én mindenkit gyűlölök, mert mindenki erkölcstelen és gonosz! Néha meg is támadok embereket az utcán. Úgyis tudom, hogy seg'gfejek, megérdemlik!
3/5 Roland G. válasza:
Szerintem nem normális.Nem lehet,hogy saját magaddal van bajod és ezért utálsz mindenkit?
Az igaz,hogy sok a képmutató és álszent ember,de azért ne zárkózz el ennyire mindenkitől.Szűrd ki a rosszakat.Hidd el,nem mindenki az.
Peace!
4/5 anonim válasza:
Suni hat itt is itt vagy?? ^^
Am csinalj valamit h feljenek toled es az ugy letudva. Mostantol majd attol tartasz h rossz ember vagy mert megijesztetted oket.
Tuzet tuzzel olts!
5/5 anonim válasza:
Nagyon jo!
Tetszik az otleteles, talan csinalhatnal olyanokat mint a filmekben. Ize... ilyen csinytevesekre gondolok :@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!