Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tanácstalan vagyok, jól...

Tanácstalan vagyok, jól döntöttem?

Figyelt kérdés

most 3 héten belül a 2. munkahely, de ez utóbbi még a szakmámhoz is vág ami elég ritka hirdetés volt.. örültem mikor felvettek, elmentem, ott voltam 1 napot, a főnök meg kérdezte hogy hogy tetszik, én meg bólinottam rá meg persze mondtam hogy igen jó tetszik..

Mind eközbe olyan sok dolog meg bonyolultnak láttam ami ott megy hogy azt tudni kell hogy besokaltam.. tudtam, és beláttam hogy az én képességeim nem biztos hogy elég lenne rá, ilyen magas fokú figyelem rengeteg dologra, igy hát másnap nem mentem be. s a családba megkaptam kicsit hogy miért..

elég mélyen vagyok emiatt is, nekem gondjaim vannak, nem csak olyan egyszerü hogy nincs kedvem, sokkal mélyebb.. úgyérzem korlátozott képességü vagyok, csak ezt senki nem akarja elhinni nekem, azthiszik hogy csak bemesélem meg kitalálom..

Én meg már tapasztalatból tudom, van már némi rálátásom hogy mi az ami menne.. és ha látom hogy nem megy akkor miért szenvedjek vele ?? Azzal nyugtatom magam hogy lesz még munkahely, csak próbálkozni kell, na meg ugye nem mindegyik lehet jó munkahely..

2016. máj. 4. 15:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Jól, és kérlek nyugodj meg. Rengeteg-rengeteg ember szenved ugyanettől, mint te - nem vagy egyedül. És nem vagy rossz ember ettől.

Sajnálom, hogy a családod nem figyel rád kellően, remélem javul a helyzet idővel és minél hamarabb.

Fontos, hogy emlékeztesd magad, ember vagy, és az értékedet nem a munkád határozza meg. Lesznek még lehetőségek, ne hagyd abba a próbálkozást.

2016. máj. 4. 15:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az elso valaszolohoz. :) Jol dobtottel es nincs semmi baj. :)

Majd lesz meg lehwtoseg. :)

2016. máj. 4. 19:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Jól döntöttél, az meg tudod, könnyen osztja az észt, aki csak külső szemlélője a dolgoknak.

Ami pedig azt illeti, ne a negatívumaidat nézd, hanem a pozitívumaidat. Senki nem tökéletes, senki nem bír el mindent, a kérdés csak az, hogy azt nézed-e, hogy mit NEM tudsz,vagy azt, hogy mit tudsz?

2016. máj. 5. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!