Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ma már nem szokás oda szólni...

Ma már nem szokás oda szólni embereknek?

Figyelt kérdés

pl egy munkahelyen, ha kérdeznek akkor is csak azért helyeselek meg bólogatok hogy jó, hogy ne legyen belőle vita meg kérdés hogy akkor én miért mentem oda meg...

Igy ha egyik nap nem mennék, mert nem tetszenek dolgok csak nem mondtam ki a véleményem, És inkább keresnék mást, azért szokás oda szólni ? sok helyzetben azt láttam hogy nem szólnak oda mert nem foglalkoznak vele az emberek, ha nem tetszik nekik valami akkor otthagyják és mennek tovább.

2016. máj. 4. 08:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Én azért nem szólok be, mert eleget szidtak, szóltak már nekem, ha nem tetszett nekik valami és tudom, hogy ez mennyire rosszul tud esni. Ezért én nem teszem, nem akarok senkit megbántani, nem kívánom ezt az érzést nekik.

Nem kell mindenáron "oda szólni" meg lehet azt négyszemközt beszélni normálisan.

Ha meg valaki olyan önérzetes, hogy nem akar kommunikálni, az így járt. Menjen csak tovább.

2016. máj. 4. 09:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Állj ki magadért.
2016. máj. 4. 19:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Oda szólni telefonon, ez kimaradt
2016. máj. 4. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!