Valaki segit? Egy olyan fogalmazast kell irnom aminek a cime :nevem bornemissza gergely?
Persze, szívesen!
„A nevem Bornemissza Gergely.
Tök jó név. A szüleimtől kaptam. Bornemissza Kevinkostnertől és Sörissza Jolántól.
Furcsa név, mer' faterral nagyon bírjuk a piát, főleg a bort. Ezért inkább a Borissza Gergely nevet kellett kapnom. A keresztnevemet úgy kaptam, hogy az öreg egyik este nagyon sokat ivott. Azt találta mondani mutternak, hogy „beálltam, mint a gerely”. Gerely, Gergely, követték egymást az események, és megkaptam ezt a nevet.
Ez az életem története. Ja és egyszer részt vettem valami egri csatában is a török ellen. Baromi jó volt, mert jó sok találmányomat bevetettem ellenük.”
Ezt még pár saját gondolattal ki tudod egészíteni és megvan a fogalmazás. Sok sikert!
Nevem Bornemissza Gergely.
Az osztálytársaim állandóan cikiznek vele, mert állítólag így hívtak egy csávót valami hülye könyvben.
Mihelyt nagykorú leszek, megváltoztatom a nevem Sörissza Vérbulcsúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!