Miért nézi meg mindenki egyből a képeimet a telefonomon?
Figyelt kérdés
Új telefonom van, és akárki elkéri, az az első, hogy fel kell hogy nyissam neki (mivel jelszavas), és miután végiglapozta a menüt, rögtön megy a képeimre. Mi a F@$z van az emberekkel? Hogy lehetnek ilyen gyökerek? Őket nem zavarná, hogy ha a képeiket nézegetném? Nektek mi a véleményetek az ilyenről?2016. máj. 3. 16:07
12/17 anonim válasza:
Én ezért állítottam be háttérképnek egymással csókolózó férfiakat. :)
Azóta senki nem kéri el a telefonom. :D
13/17 Sunshinedoll válasza:
Abszolút nem csak tinikre jellemző. A 45 éves nagybátyám észrevette, hogy új telóm van és el akarta venni, hogy megnézze a képeket lol.
Mondjuk sok mindent nem talált volna, tele van szelfivel meg screenshotolt meme-ekkel, de akkor is elég tripák dolog mások képeit lesni, ha nem kapsz rá engedélyt.
14/17 A kérdező kommentje:
"Minek kell odaadni", "biztos tini közegbe vagy". Na, azért kell odaadni, mert új telefon, és úgy tesznek, mint ha még soha se láttak volna telefont, azt meg akarják nézni. Ugye az ember élből arra gondol, hogy biztos az adott típus még nem járt a kezükben, aztán elkéri, és fel kell nyitnod, hogy megnézhesse azt a menüt, amit több százezer másik telefonon is lát. Ezt már alapból nem értem miért, már 100 olyan rendszert láthatott. A másik, hogy biztos tini közegben vagyok. Ez nem így van. A tini közegben aki elkéri, annak a menü sose kellett, mert mindegyik tini tudja, hogy néz ki. Megnézték, a kamera képét is megnézték, azt visszaadták. Általában a rokonok vagy felnőttebb haverok, ismerősök szokták ezt csinálni.
2016. máj. 4. 11:49
15/17 A kérdező kommentje:
De egyébként tényleg, miért kell nekik megnézni a menüt is? Ugyan olyan, mint a többi azonos rendszerű. Másrészt bemegy egy szaküzletbe és kipróbálja. Ami még viccesebb, hogy a fényképeken aztán mi a k*rv@ @nyját akar látni? Ugyan úgy nyitja meg a képet, mint a világon bármi, amin képet lehet nézni.
2016. máj. 4. 11:52
16/17 A kérdező kommentje:
Ja, és 19 éves srác vagyok, semmi olyan nincs a képek között, de akkor sincs hozzá semmi közük.
2016. máj. 4. 11:53
17/17 anonim válasza:
Én raktam zárt a galériámra, üzeneteimre, facebookra, meg minden olyasmire, ahol személyes dolgok vannak. Így hiába próbálnak a magánéletemben kutakodni :) Pont úgy volt legutóbb is, mint nálad: az oszt. társam megkért, hogy oldjam fel a telómat. Feloldottam. Már nézte is volna a képeimet... Látnod kellett volna az arcát, amikor a telefon kérte a kódot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!