Miért nem működik a WiFi a telefonomon? Mindenki másén igen.
Szóval a sulinkban van egy WiFi-hálózat, Tudom a kódot, a jelerősség általában 2-3 (1000%)
És az összes osztálytársamnak működik, tehát tud vele facebook,youtube stb. (Samsung Galaxy Y,Galaxy Ace,SGS3 Mini stb. ezekkel megy)
nekem xperia U van és miért nem megy?:( ez az egy van,olyan rossz hogy csak én nem tudok rajta netezni:)^^
esetleg valaki tud segíteni?
Próbáltam:p
aksi ki->be, wifi ki->be wifi hálózat kódját újra beírtam
még mindig ezt írjä.>
Azt olvastam neten az Xperia-knál ez általános probléma. A router csak g módra állítása az egyik megoldás, de iskolai hálózatnál nem működik, nem tudsz belenyúlni. Nálam soha nem volt ilyen probléma, itthon csak g-s routerhez csatlakozok, itt-ott csatlakoztam más routerekhez is, de nem volt gond velük.
A másik megoldás egy javítás a SUS-al, ez állítólag megoldja a gondot. A segítségemmel frissítetted a telefonod, most már a SUS is fel fogja ismerni és rá fog tudni frissíteni.
4.0.4 es ICS van rajta , flashtoollal raktam fel
de előtte Ginger Breadon sem ment :D( Xperia Mini -vel sem!! )
Sajnálom. Én elég nethezragadt ember vagyok, tudom milyen rossz mikor nincs, vagy nem működik.
Semmi más öltetem nincs mint az iskolai routert g-re állítani, az Xperia telefonoknál általános probléma, de a Sony még nem adott ki semmiféle javítást rá. Még túrom egy kicsit a netet, de nem fűzök hozzá sok reményt.
:( Rendben..
köszönöm szépen hogy segítessz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!