Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy fodrász akkor is vág...

Egy fodrász akkor is vág hajat (tiszta haj esetében), ha nem ő mossa meg közvetlenül vágás előtt?

Figyelt kérdés

2016. máj. 3. 11:54
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Èn szoktam ha házhoz jön az illető de a szalonban kötelező nekünk mosni
2016. máj. 3. 12:01
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Igen. Nekem pl. a nyaksérülésem miatt nem szabad a fodrásznál lévő, mosáshoz való széket használom, minden esetben én mosom meg magamnak otthon, mielőtt elindulnék a fodrászhoz, sehol nem volt gond ezzel, pedig sok fodrászatban jártam már.
2016. máj. 3. 12:08
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

Persze :)

Csak szólj, hogy már megmostad otthon.

2016. máj. 3. 12:10
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

Legtöbb esetben vizesen vágnak, mert úgy jobb, egyszerűbb és az eredmény is jobb lesz.

Ha valami miatt (egészségi okok) neked nem lehet hajat mosni, akkor biztosan megcsinálják anélkül is.

De nem is a mosás a lényeg, hanem a vizezés. Láttam már olyat, hogy valakinek csak bespriccelték a haját, hogy nedves legyen.

Mondjuk ez nálam nem működne, mert rengeteg hajam van, nekem mosni kell, mert egy kis spriccelés meg se látszana rajta :)

2016. máj. 3. 12:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeteket!
2016. máj. 3. 16:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek zöld kezet adtam!
2016. máj. 3. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!