Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miert van az, hogy az emberek...

Miert van az, hogy az emberek 80%-a minden azsiaira azt mondja, hogy kinai?

Figyelt kérdés

2016. máj. 2. 08:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Mert abból van a legtöbb nálunk és egyébként is nehéz megkülönböztetni őket egymástól.
2016. máj. 2. 08:40
 2/12 anonim ***** válasza:
77%

mert nem tudja/tudjuk megkülönböztetni őket a többi ázsiai néptől...

23F

2016. máj. 2. 08:41
 3/12 anonim ***** válasza:
50%
Mert nekem mindegyik ugyan úgy néz ki.
2016. máj. 2. 09:02
 4/12 anonim ***** válasza:
Van amelyikre azt mondom, hogy indiai.
2016. máj. 2. 09:06
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
sötétség
2016. máj. 2. 09:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem csak a kínaiakra,maximum japánokra mondják,hogy kínai. Én szoktam hallani, hogy mondják, hogy kínai, afgán, szaudi, indiai, thai. Nem tudom, azért ezek a megkülönböztetések nem olyan ritkák.
2016. máj. 2. 09:15
 7/12 anonim ***** válasza:

Általában kínai, koreai, japán, vietnámi, kambodzsai embereket nehéz megkülönböztetni. Plusz sok kínai él pl. Malajziában, Szingapúrban. A Fülöp-szigeteken, illetve Indonéziában is élnek kínaiakra hasonlító népcsoportok.

Tehát tényleg sok ország van ahol az emberek nem kínaiak mégis megkapják, hogy kínaiak..

2016. máj. 2. 09:44
 8/12 anonim ***** válasza:
56%
És te vajon miért írsz ázsiait, amikor távol-keletire gondolsz?
2016. máj. 2. 09:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem is lehet őket megkülönböztetni, a kínai barátomtól tudom, a japánokat sem tudta megkülönböztetni, nemhogy a vietnami, stb. embereket. Én mindig ázsiait mondok. De tekintve, hogy van európai kinézetű kínai is, Kína nyugati részén, ez sem helytálló, van olyan kínai, aki nem ferde szemű. De, itt Magyarországon, legtöbb ázsiai kinézetű ember kínai, illetve világviszonylatban is legtöbben a kínaiak vannak.
2016. máj. 2. 10:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Hogy számoltad ki azt a 80%-ot?:)
2016. máj. 2. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!