Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Életed a facebook nélkül?

Életed a facebook nélkül?

Figyelt kérdés
Azokat kérdezem, akik törölték magukat faceről - tehát fent voltak, így van összehasonlítási alapuk - hogy könnyebb, jobb, boldogabb lett az életetek azóta, hogy már nem vagyok fent? Miben változott az életetek?
2016. ápr. 30. 10:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem régiben törölni akartam magamat, de rájöttem,hogy sok ismerősöm van akikkel napi szinten ott beszélgetek és egy kettőnek nincsen vibere,instagramja és egyéb hasonló dolga ahol kommunikálni tudnánk,így arra jutottam,hogy letöltőm PC-re a messenger alkalmazást és telefonról törlöm a facebookot és csak a messengert hagyom fent.

Így a hírfolyamot és hogy ki mit oszt meg nem nézem, csak is chat-re használom.

2016. ápr. 30. 11:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmiben nem változott az életem, mivel számomra csak egy eszköz, ami nem uralkodik felettem. Beléptem, válaszoltam és megírtam az üzeneteimet akiknek szerettem volna, aztán kiléptem.
2016. ápr. 30. 12:06
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem töröltem magam, de nem is tudnám, hisz az ismerőseim, (márha azok) csak ott tudnak üzenni nekem, ráadásul állandóan szekálva vagyok, hogy menjek fel facere, és nézzem meg mit irogálnak egymásnak az "ismerőseim". Az lenne a legjobb, ha nem lenne facebook. Ha nem lett volna, akkor nem lennének ilyen gondok -.-
2016. ápr. 30. 12:27
 14/16 anonim ***** válasza:
Én fent vagyok,de csak mert a tanárok ott küldik el a házit :D De csak arra használom.
2016. ápr. 30. 12:36
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a választ. Én is nemrégiben töröltem magam, miután rájöttem arra, hogy kb. másfél éve csak üzenetküldésre használom a facebookot. Az ismerőseim 90%-ról már le voltam iratkozva, nem voltam kíváncsi a pillanatnyi állapotmegosztásukra, a századik képükre a gyerekükről meg arról, hogy tíz évnyi kuporgatás után egy kis kölcsönnel kiegészítve végre kijutottak valahova külföldre nyaralni és feltöltöttek róla mintegy háromszáz képet.

Azt azért elmondanám, hogy a facebook üzenetküldő funkciója továbbra is működik nálam, (Messenger) azon továbbra is mindenféle változtatás nélkül tudok az ismerőseimmel üzenetet váltani. Ezt annak mondom, aki csak az üzenetküldés miatt van fent, hogy most már nem szükséges facebook regisztráció ehhez, elegendő letölteni hozzá a Messengert.

2016. ápr. 30. 14:08
 16/16 anonim válasza:
75%

Én nagyon megutáltam mert hihetetlen hogy élőben csak panaszkodnak az emberek ,tudod te is hogy milyen nehéz ebbe az országba miközben meg fel mész és mindenki fényezi magát :) Pózolj ,szelfizz egy kocsi elé állva ami nem a tiéd, menőzz olyanokkal akiket még csak nem is ismersz ,vagy terjessz hazug pletykákat:)

Én már egy ideje egy teljesen bevédett anonim fiókkal nyomom és sokkal boldogabb vagyok ,mert messze több az időm és ráadásul eza döntés megvéd egy csomó hülyétől:)

2016. máj. 16. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!