#10: Nézz körül ezen az oldalon a válaszok közt: Rengeteg pasi örülne, ha egyáltalán szóba állna velük egy nő, legyen az akármilyen.
2016. ápr. 29. 21:27
12/21 anonim válasza:
Én speciel azért nem, mert mindig kretén szövegeket írnak, vagy annyit, hogy "mizu", mikor nem is ismernek. Mégis mit válaszoljak egy vadidegennek arra, hogy mizu? És mégis mindig ezzel indítanak. Vagy azzal, hogy hogy vagyok. Mihez képest? :D
2016. ápr. 30. 01:53
13/21 A kérdező kommentje:
és aki normálisan ír? :)
2016. ápr. 30. 01:53
14/21 anonim válasza:
11-es, kinek esik jól, hogy "annyira baszni akarok, hogy mindegy, milyen ronda vagy, csak legyen rajtad egy lyuk"?
2016. ápr. 30. 03:33
15/21 anonim válasza:
Azért, mert a Facebook nem társkereső oldal, nem az a funkciója. Én pl. azért vagyok ott fenn, hogy az ismerősökkel tartsam a kapcsolatot meg hogy figyelemmel kövessem pár kedvenc helyem vagy előadóm történéseit. Ez kb. számomra olyan, mintha vki temetésen próbálna csajozni (nem annyira morbid, persze, de a lényeg az... hogy olyan helyen, aminek nem az a funkciója). Plusz: vadidegen rám ír, honnan tudjam, kamu profil-e, vagy igazi? Mennyire lehet flúgos vagy elmebajos, ha találomra nézeget csajokat facebookon, ahelyett, hogy felmenne egy társkeresőre vagy KIMOZDULNA ÉS KINT ISMERKEDNE? Miért várja el, hogy én visszaírjak neki, egy vadidegennek?
2016. ápr. 30. 23:55
16/21 Mcgalagony17 válasza:
Én alapból társkeresőn ismerkedem évek óta, tehát az sem zavarna, ha facebookon írna rám valaki :)) Volt, hogy én írtam rá valakire közvetlenül, de olyan is, hogy egy barátom barátja felvette velem a kapcsolatot, mert szimpatikusnak talált. Az más kérdés, hogy ezek a próbálkozások nem jártak sikerrel, de attól még nem mondom, hogy ez járhatatlan út.
22/N
2016. máj. 1. 22:35
17/21 anonim válasza:
#14-es: Néhány embernek, az is jól esik. De közel sem mindenki csak azt akarja, aki facebookon ismerkedik.
2016. máj. 2. 01:20
18/21 anonim válasza:
Komolyan? Komolyan azt gondolod, hogy ez egy bók? "Megbaasznék mást, de csak te vagy itt. Azért megteszed."
Fú, belepirultam, olyan romantikus.
2016. máj. 2. 01:29
19/21 anonim válasza:
Miért gondolnám azt? Nem tartom bóknak és nem is írnék ilyet, de láttam olyan lányt, akinél ilyen szöveggel összejött a srácnak.
És még továbbra sem mindenki csak azt akarja és továbbra sem csak ilyen üzeneteket küldenek facebookon azok, akik ismerkedni akarnak.
2016. máj. 2. 01:53
20/21 anonim válasza:
A kulturált ismerkedést sehol sem veszem rossz néven.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!