Körülbelül mennyi ideig tart egy katolikus temetés szertartása?
Nem kérek vicces válaszokat, csupán fontos lenne tudnom most.
Köszönöm ha valaki válaszol.
Köszönöm a választ.
Ez a temetés egy kisvárosban van.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Csak azért tettem fel a kérdést, mert párom ma temetésre ment, egy nagyon közeli barátja hunyt el.:(((
Kb. 100 km-re jöttünk el, de mivel én nem ismertem a barátját, de szerette volna ha a kocsiban ott vagyok vele, így eljöttem Budapest mellé, számomra vadidegen kisvárosba.14 órakor kezdődött a temetés, én beültem egy helyre kávézni.Végülis csak ezért érdekelt, hogy körülbelül mire számítsak.A temetés után lesz a családnál egy összejövetel, gondolom halotti tor a neve.Én mondtam neki, hogy menjen el arra is, hisz a szűk családi és baráti kör meg lett invitálva.
Félre ne értsetek, nem sürgősségből kérdeztem, csak hogy tudjam, mennyire mászkáljak el.
Általában kezdettől a végéig kb. 1 óra, ebbe belefér a pap beszéde a ravatalozóban, ill. amikor leengedik, az akkori pár mondat stb. stb. egészen addig, hogy a koszorúkat, csokrokat is a helyükre pakolják.
Erre számolhatod oda-vissza az úton töltött idő hosszát oda-vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!