A BTS-ből Kim Tae Hyung (V) és Jeon Jeong Guk (Jungkook) melegek?
Az ideális lánytípusról én csak annyit szólnék, hogy ezt majdnem mindenkitől megkérdezik, ugyanúgy a HISTORY tagjaitól is és hát valljuk be, nem úgy néz ki mintha YiJeong és KyungIl olyan nagyon heterok lennének (végülis mikor a drága leader megkérdezte a maknaetól hogy mit enne, ő azt válaszolta hogy KyungIl ajkait...) jó, tudom tudom van olyan hogy fanservice...viszont az ember megérzi egy idő után mi az és mi nem. Visszatérve a Bangtanhez, nem tudhatod biztosra, hogy heterok-e. Mi életüknek csak egy apró töredékét látjuk, ami a kamera előtt van, amögé nem látunk be és bármi lehetséges. Én mondjuk Jiminre és JungKookra tippelnék, hogy melegek, eleget tapasztaltam a kamera előtt zajlott dolgokból :D De mondom, tényleg nem lehet tudni. Bár emlékszem még arra, mikor Nam valamikor mondta, hogy egyik este bement JungKookhoz, szépen egy alsóban aludt, reggel ismét bement hozzá, nem volt a szobájaban, majd megtalálta Jimin ágyában meztelenül, Jimin pedig szintén meztelenül feküdt a kanapén. (eszt csak olvastam!) Viszont ott van az az eset mikor egy műsorban asszem Hoseok tette szóvá és Tae egyet értett vele, meg folytatta is, hogy egyik este mikor Jimin Kookkal aludt nagy nyögéseket hallottak. Tae és Hoseok eljátszották, egyszer Kook is imitálta, Jimin meg tök zavarban volt. Ez kb. a Run számuk után 1 héttel lehetett, asszem KBS-es.
És még egyszer leszögezem, soha nem lehet tudni, mi zajlik a kamera mögött.
Nem
melegek!!Bolondok vagytok!!!(tisztelet a kivételnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!