Köszönöm:)
Ment a zöldkéz
Nem tudom miert gondolod ezt,de Kookie egyaltalan nem meleg. Mint ahogy azt elottem szolo mar emlitette, ott mas a kultura es a szokas, naluk pl egy oleles 2 fiu kozott teljesen termeszetes. Talan ebbol, vagy a fanmade -ekbol kovetkeztethettel erre, de ennek 0 valosagalapja van. (mondjuk bar meleg lenne egy jo kis boyxboy dolgot megneznek kozte es Jimin kozt, lol)
Sok mas idolrol jobban azt lehetne hinni hogy meleg, ezert is lepett meg a kerdes.
Pl N'uest Ren, vagy ha a couple -kat nezzuk iKON B.I es Jinhwan is szokott par felreertheto dolgot produkalni
Érdekelne, szerintetek miért olyan biztos, hogy nem meleg. Valóban, csak az ő dolga, és amíg nem mond valamit, ami ezt alátámasztaná vagy cáfolná, addig csak találgatni lehet. Amúgy egyáltalán nem lehet kizárni, hogy srácokhoz (is) vonzódik. Gondoljatok bele, szinte kölyök kora óta össze van zárva egy csomó másik pasival, és biztos vagyok benne, hogy egy ponton minden idol, aki nem teljesen biztos a szexualitásában, megkérdőjelezi magát. És én ezt látom Kookie-ban, hogy bizony össze van zavarodva, vagy legalábbis össze volt, de mostanában a többiekkel való interakcióiból kiindulva (igen, Jimin, köszönjük) már megbékélt a kicsi lelke, így vagy úgy.:)
(Ja, és csak mert ismerjük a dél-koreai hozzáállást az lgbt-területén, az nagyon nem azt jelenti, hogy nincsenek melegek. Sőt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!