Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hölgyeim nem érzitek úgy hogy...

Hölgyeim nem érzitek úgy hogy feltudnátok robbani?

Figyelt kérdés
Ilyenkor nem lenne megnyugtató,ha lenne valaki akin ezt leverhetnétek?
2016. ápr. 27. 11:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem, nem jellemző.

Egyrészt mert ha bajom van, azt ott és azonnal lerendezem, akár a munkahelyen, akár otthon.

Másrészt mert ezt is lehet (sőt kell is!) kulturált formában, ordítozás és felrobbanás nélkül. Szépen is nézne rám a főnököm, ha ráborítom az asztalt. :)

Ritka higgadt ember vagyok, egyedül a kölkeim tudnak kihozni a sodromból, de ha felemelem a hangom, akkor se ku.ssolnak. Ellenben ha higgadtan (és jéghidegen) leülök velük beszélgetni, elég gyorsan az történik amit én akarok.

Nőből vagyok, ésszel oldom meg a problémáim, nem erővel.

2016. ápr. 27. 12:05
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, és te miért vagy ilyen frusztrált?

Egyébként persze, előfordul, hogy feszült vagyok, olyankor elpanaszolom a páromnak. Nem nekiesek, nem rajta vezetem le, csupán 3 anyázás és 3 káromkodás mellett szidom neki azt, ami/aki okozta a feszültséget.

Ha nincs velem és nem tudom neki elmondani a bajomat, akkor a futásban, edzésben vezetem le.

Mégis miért verném le egy olyan emberen a saját bosszúságomat, akinek köze nincsen hozzá?

2016. ápr. 27. 12:21
 13/17 A kérdező kommentje:
Én jól elvagyok,nem érzem frusztráltnak magam
2016. ápr. 27. 12:27
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A "kussol", "nulla", "jelentéktelen", "csodalény" szavak alkalmazásából nem erre következtetek. Mások indokolatlan sértegetése egyértelműen jelzi, hogy valami bajod van.
2016. ápr. 27. 12:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Kerdezo te egy ritka primitiv ember vagy.a #4-es miert lenne egy nulla?!talan azert mert a duhet nem mas emberekre vetiti ki es veri agyon oket?!szerintem ha ennyin felkapod a vizet fordulj orvoshoz mert sulyos agyi problemaid vannak.
2016. ápr. 27. 12:45
 16/17 Költőnő? ***** válasza:
Igen, a hsz-ek is pont azt tükrözik xd
2016. ápr. 27. 13:04
 17/17 A kérdező kommentje:
-)
2016. ápr. 27. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!