Hölgyeim nem érzitek úgy hogy feltudnátok robbani?
Nem, nem jellemző.
Egyrészt mert ha bajom van, azt ott és azonnal lerendezem, akár a munkahelyen, akár otthon.
Másrészt mert ezt is lehet (sőt kell is!) kulturált formában, ordítozás és felrobbanás nélkül. Szépen is nézne rám a főnököm, ha ráborítom az asztalt. :)
Ritka higgadt ember vagyok, egyedül a kölkeim tudnak kihozni a sodromból, de ha felemelem a hangom, akkor se ku.ssolnak. Ellenben ha higgadtan (és jéghidegen) leülök velük beszélgetni, elég gyorsan az történik amit én akarok.
Nőből vagyok, ésszel oldom meg a problémáim, nem erővel.
Kérdező, és te miért vagy ilyen frusztrált?
Egyébként persze, előfordul, hogy feszült vagyok, olyankor elpanaszolom a páromnak. Nem nekiesek, nem rajta vezetem le, csupán 3 anyázás és 3 káromkodás mellett szidom neki azt, ami/aki okozta a feszültséget.
Ha nincs velem és nem tudom neki elmondani a bajomat, akkor a futásban, edzésben vezetem le.
Mégis miért verném le egy olyan emberen a saját bosszúságomat, akinek köze nincsen hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!