Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondolhat most rólam egy...

Mit gondolhat most rólam egy ember (egy lány), akinek azt írtam, hogy "dögölj meg"?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 24. 22:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Csak úgy körűlbelül.Ti mit gondolnátok a helyben?Haragudnátok?Azt gondolja,hogy most utálom?Vagy mit?
2016. ápr. 25. 15:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem haragszik, és meg van róla győződve, hogy a barátság, ami köztetek létrejött, idővel szenvedélyes szeretkezésekbe fog torkollni!
2016. ápr. 25. 15:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha okkal írtad, ha nem, ilyet oltári nagy tahóság írni. És igen, ha okkal volt, akkor is azt az üzenetet hordozza, hogy tahó vagy és utálod. (kiv. ha viccből írtad, és ez egy bejáratott poén nálatok, de gondolom, nem, mert akkor leírtad volna)
2016. ápr. 25. 16:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Bizonyos esetekben még igazat is adna neked és még ő kérne bocsánatot - ha olyan az ok amit még ő sem tud magában meghAzudtolni es tudja hogy igazad van.

Minden mAs esetben sértő.

Ha sokat káromkodtok a való életben is kevésbé sértő mintha szinte soha nem. Ha pl en karomkodok akkor tudjak nagy a baj mert soha nem szoktam. Bár dögölj meg-et nagyon kikelve magamból írnék, mert kicsit lekicsinylő imidzs lenne ez nekem...

2016. ápr. 25. 18:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Ilyet még az ellenségemnek sem írnék,hogy 'dögölj meg'.
2016. ápr. 25. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!