TE mit adnal egy 20 eves fiatalember eleteert oda?
A fiatalember meghal a jovoben. Mit adnal meg azert, hogy ne halljon meg? A TE kezedben van az elete. Azon mulik, mennyit ajanlasz fel az ő eppsegeert..
20F
Semmit. Ugyanis számomra egy teljesen idegen s nem tett értem semmit :D
Kegyetlennek hangozhat, de ez van. A legtöbben úgy is ezt csinálnák :D
Ez a fiatalember mint a Kedves, es Tisztelt ELSO hozzaszolo, mindenet odaadna szinten, es nagyon sokmindent oda is ad masokert, idegenekert naponta.. Sajnalom, ezt a vilagot. Milyen emberek kozott elunk..?!
20F
Én semmit nem adnék senkinek, mert túl nagy a népesség, túl sok a genetikai hulladék, túl sok a hülye.
A természetes szelekciót kéne támogatni, nem önzetlenül lemondani a túlélésedről valaki ismeretlen életéért. Ha mindenki így állna hozzá, akkor már kihalt volna az emberiség.
legfeljebb azért adnád oda kedves 20F kérdező,mert amit te a magadénak hiszel,az a szüleidé és nem te dolgoztál meg érte.
vagy pedig nincsen semmid,azt meg tényleg könnyű odaadni.
de hogy válaszoljak is,én a figyelmem adnám neki oda ha igényelné.
párszor bemennék hozzá,esetleg beszélgetnék vele.
de ha mo-n valaki súlyos beteg és kórházba kerül,akkor lehet fizetni akármennyit,az meg fog halni úgyis,mert se felszerelés,se kellő figyelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!