Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szép nők mi a véleményetek...

Szép nők mi a véleményetek Schwwarzinegerről? (karakter) avagy? Lennt!

Figyelt kérdés

Arról a férfiról, aki lemondott testépítésről, a média nyomásáról a világi életről. szerényen él de nevel egy gyereket, akiért mindent megtesz. Egy átlagos felesége van, szerelemben él. A kinézete nem változott csak az élete, azóta nem buknak rá a bombanők.

MELYIK A HELYES ÚT? A VILÁGI ÉLET VAGY A CSALÁDI ÉLET?

2016. ápr. 21. 11:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
nem azzal ismeri el. hanem azzal ahogy és amit ír.
2016. ápr. 21. 17:03
 12/18 anonim ***** válasza:

Kérdésről kérdésre ostobábbnak tűnsz, kérdező.

Naná, hogy azért nincs senkid, mert csóró vagy.. Köze sincs ahhoz, hogy egy mondatot nem tudsz normálisan összerakni és egy épkézláb gondolat sincs a fejedben :)

2016. ápr. 21. 17:47
 13/18 A kérdező kommentje:
mert csóró vagyok . hát ezzel elárultad a primitívségedet. nem vagyok csóró csak nem vagyok milliomos ezért nem kapok oylan nőt amilyet akarok. a kérdéssel nincs gond sem az írással. sértődött vagy ezért kinlódsz szánalmas hogy hibát keresel mint a tűt a szénakazalban:D
2016. ápr. 21. 18:06
 14/18 A kérdező kommentje:
adtam én neked ép kézláb mondatot olyat hogy tacsra vbágtalak elég rendesen
2016. ápr. 21. 18:07
 15/18 anonim ***** válasza:

Ó jaj, mi lesz most velem :)

Megyek, el is bújok most 20 évre valami sötét pincébe. Remélem, mire kijövök, fejleszted kissé a humorérzéked.. Vagy ha más nem, legalább megpróbálsz gondolkodni picit, annyira nem nehéz ám.

Bár igazából szerintem nem lehet senki ennyire sötét, de sajnos trollnak is gyenge vagy. Sebaj, gyakorlás teszi a mestert.

További minden jót!

2016. ápr. 21. 18:16
 16/18 A kérdező kommentje:
ez nem gyakorlás ez kiosztás volt. te pedig keress életszerü indokot a menekülésre nehogy tovább fájlald a szived. elöbb megkelett volna tenned. senki nem kérte hogy it legyél .
2016. ápr. 21. 18:22
 17/18 anonim ***** válasza:

A szívem ugyan nem fáj, nincs rá okom, de a fejem az kezd a baromságaidtól :D

Talén tanulj meg írni és mondatot szerkeszteni, ahelyett, hogy egetverő idiótaságokon filozofálnál mások kárára, Spam mester.

2016. ápr. 21. 18:33
 18/18 anonim ***** válasza:
A helyesírástól függetlenül érthető a mondat. Ahogy az is hogy az igazság fájdalmas.Nem tudsz mibe belekötni.Kocka
2016. ápr. 23. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!