Nők miért sértődnek meg akkor, ha valaki teljesen jogosan kinyilvánitja a véleményét?
Segglyuka is van mindenkinek, mégse kíváncsi mindenki a másikéra. Vélemény meg annyi van, mint segglyuk a földön.
Azért sértődik meg, mert nem mindegy, hogy a véleményt milyen hangnemben, milyen csomagolásban és milyen célzattal továbbítod a másik felé.
Ha nincs normális empatikus képességed, akkor nem tudod felmérni hogy mivel fogod megbántani az illetőt, vagy nem tudod jól feltenni a kérdést, akkor sem ha tényleg csak érdekelne a válasz és nem bántani akarod.
De most ő konkrétan attól érzi jól magát hogy levetkőzik a világnak ?
és akkor boccs ha ezt meg merjük emliteni..csak az óvás érdekében. De oké ő élete
Pl. "ki van a melle", hogy elé vessző (ha rövidíted is), a nők szó elé kéne valami névelő.
Nem vagyok nyelvtann*ci, csak meg akartam mutatni, hogy az ember néha lenyel egyes gondolatokat, nem kell mindent kimondani. És én nagyobb bunkóságnak érzem, ha mindenre megmondod a véleményed kéretlenül. Ráadásul az embereket baromira idegesíti is, van ilyen ismerősöm az egyetemen, mindenre beszól, és megjegyzést tesz. Nekem is sok mindenre van megjegyzése, de nem teszem, ráadásul nagy része a dolgoknak szubjektív. Pl. nekem nem tetszik a raszta haj, a piercing vagy a tetoválás, de nem szoktam senkit elítélni, de most képzeld el, hogy megyek a buszon, és beszólok minden ilyen hajú embernek, vagy minden piercingest mondjuk egy primitív törzs tagjához hasonlítok. Nem akartam megbántani most az ilyen embereke,t csak a példa kedvéért kellettek. Vagy pl. azok a férfiak is idegesítenek, akik ilyen retikülpatkányokkal (kis ronda kutya, ami kézbe vehető) vonulnak, de nem szólok be.
Még egy dolog. A véleményt el lehet mondani segítő szándékkal. Pl. egy barátnője azt mondja neki, hogy figyelj Gizi, szerintem mai cuccod túlzás stb. Mondjuk egy nem olyan szoros baráttól miden öltözködési tipp sértőnek tűnhet.
De gondolom, te nem ilyen stílusban mondtad el. Innentől pedig mindegy. Ha pl. azt mondod, hogy "kilóg a p**csád", akkor most mire számítasz?
15-ös kommented meg némileg tartalmaz igazságokat (azért cisnálja, mert azt hiszi, így szép stb.), csak nem értem, mi bajod neked ettől.
"Levetkőzik, örömlányt csinál magából, megdgatja magát minden fü fával, lelkileg roncs lesz hogy mindenki kihasználja, "
Mi közöd hozzá, ha lelki roncs lesz? Valahol írtad, hogy ilyen nő neked nem kell, akkor az ő baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!