1/7 anonim válasza:
Van egy pár zenéje amit elhallgatok, és szerintem jól sikerült. De alapvetően nem gondolom hogy egy túl nagy szám lenne a nő. A mai eltorzult mércével agyonsztárolt felfújt sztár. Az egyik legnagyobb "tehetsége" a segge. Ez már sok mindent elárul. Nincs vele bajom amúgy, csak olyan kicsit groteszk kinyilatkozása a mai női popsztárnak.
3/7 anonim válasza:
a nővérem niki p*násnak hívja :D
5/7 anonim válasza:
Szerintem azért valamennyire tehetséges.
Idővel el fog tűnni sajnos, vannak jó számai, de annyira nem nagy dobás.
6/7 anonim válasza:
Zeneileg teljesen atlagos egykaptafa szines boru noi rapper.
A kulsejet inkabb ne firtassuk.
Semmije sem igazi, se az orra, se a szaja, a feneke plane nem (hiaba probaljak elhitetni egyesek magukkal, hogy eredeti, nezettek meg egy 2006-os kepet rola).
Szerintem gusztustalan, hogy felvag arra ami nem is a sajatja.
Zeneileg sem nagy szam, ha mar itt tartunk, Rihannat jobban szeretem. :)
7/7 anonim válasza:
TEHETSEGES ES JOL NEZ KI LEHET IRIGYKEDNI DE EZ VAN. Es ezt nem sertesbol mondom csak sztem hujeseg hogy mindenki cak a fenekevel van elfoglalva mert mellette rohadt jo hngszine van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!