Elkezdjek diákmelózni?
Középiskolás koromban 9-től egészen 12-ig minden nyáron dolgoztam, 11 felétől és 12-ben pedig szombatonként és szünetekben is végig. Igaz én az erdőn és egy farmon, egy kicsit több pénzért de komolyabb munkát is.
Ahogy előttem is leírták, mikor diákként a saját pénzedből tudsz magadnak megvenni ezt-azt az hatalmas érzés, főleg eleinte. Mifelénk ez inkább dicsőség, és tisztelendő ha valaki már ennyi idősen szeretné megkeresni saját maga a zsebpénzét, nem hiszem, hogy ezért cikiznének majd téged. Ha megtudod találni a tanulás és a munka között az egyensúlyt, mindenképp vágj bele! :)
Pénzt keresni SOHA nem ciki. Ha árufeltöltés, akkor az, ha gyári meló, akkor az, de ez neked mind-mind tapasztalat, ami a későbbiekben jól jöhet. Ha 5-6 év múlva leszel árutöltő, az szerinted kevésbé lesz "ciki"?
Legalább leszel annyira önálló, hogy megdolgozz az álmaidért. Szóval hajrá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!